ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 25/6/2024 ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ .LOYTROPOLEIS.COM 2310905165  THESSALONIKI

Πρακτικό διοικητικού συμβουλίου 25/6/2024

Οι συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου ιβηριδοσ  9.
Ώρα συνεδρίασης 7.30 M.M και. κράτησε τρεις ώρες.

Ο γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος κράτησε τα πρακτικά ενημέρωσε τον πρόεδρο της υπάρχει απαρτία και θα μπορέσει να αρχίσει η συνεδρίαση..

Ο πρόεδρος αρχικά ευχαρίστησε τα μέλη που ήταν παρών στην συνεδρίαση και υποσχέθηκε ότι επόμενη συνεδρίαση θα είναι παρών όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ομάδες δουλειάς για να πάει καλά η λειτουργία του συλλόγου.

Αρχικά ο πρόεδρος Αναστασιάδης έβαλε θέματα εκτός ημερήσια διάταξης που ήτανε πρώτον
Πρακτικό για τη δημιουργία  παραρτήματος στα λουτρά της Κύθνου και η απόφαση ήταν ομόφωνοι και ευχές όλα να πάνε καλά υπό την προσωρινή προεδρία του Δημήτρη βασάλου.

Άλλο θέμα ήτανε νέα από τον ευρωπαϊκό σύνδεσμο συνέδριο που έγινε 13 του Μάη 2024 και συνέδριο που θα γίνει των Σεπτέμβριο του 2004 στην Λιθουανία . Για το συνέδριο του Σεπτεμβρίου πάρθηκε η απόφαση αν υπάρχουνε δυνατότητες να στείλουμε αντιπρόσωπο  ή τον επιστημονικό μας συνεργάτης αν έχει καλά στην  υγεία του.

Επίσης  εκτός ημερησίας ήτανε η εκδήλωση του συλλόγου που αναβλήθηκε και για δύο φορές να πραγματοποιηθεί έντεκα του Οκτωβρίου 2024.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος μπήκε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που ήταν η πρώτον καταγγελία του συλλόγου προς την περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας προς τον δήμο  Παγγαίου και προς τον κύριο Χαρακίδης σχετικά με τα  λουτρά Ελευθερών Καβάλας
Τρίτο θέμα ήταν ενημέρωση σχετικά με δωρεάν διακοπές όπου υπάρχουν οι ιαματικές πηγές σε παραμεθόριες  στη περιοχές.

Επίσης έγινε ενημέρωση σχετικά με την συνεδρίαση που δεν έγινε στην λουτρόπολη της αγίας παρασκευής για λόγους υγείας και μερικές συνθήκες.

Επιστολές που έστειλε ο πρόεδρος σε διάφορα συνέδρια όπως στα λουτρά  και λοιπά
Άλλο θέμα ήτανε φυσικά με την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας όπου συμμετοχή σε διάφορα τουριστικά forum και δεν προβάλλει όλες τις ιαματικές πηγές της κεντρικής Μακεδονίας αλλά μερικές από αυτές.

Υπήρχε ανακοίνωση σχετικά με τα λουτρά του Καϊάφα και τα λουτρά Σιδηροκάστρου τα μεν πρώτα να ανοίγουν οι πιο γρήγορα και όλο το χρόνο και  τσ λουτρά Σιδηροκάστρου περιμένουμε με αγωνία να λειτουργήσουν και αυτά διότι είναι κλειστά εδώ και τρεις μήνες.

Επιστολή που εστάλη από τον σύλλογο ιαματικών πηγών στο δήμο της Βόλβης σχετικά με τα λουτρά που εδώ και δύο χρόνια είναι για κλειστά.

Επιστολή του συλλόγου που στάθηκε στον ευρωπαϊκό σύνδεσμο σε πρόσφατο συνέδριο που έγινε και διαβάστηκε σε όλα τα μέρη του ευρωπαϊκού συνδέσμου.

Τα λουτρ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩ

ά Κρηνίδων  θα πρέπει να τελειώσουν τα έργα οι εργολάβοι και τα λουτρά  – λασπόλουτρα  θα πρέπει να λειτουργήσει χειμώνα καλοκαίρι αυτή ήταν η απόφαση του συλλόγου
Διαβάστηκε το πρακτικό σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα λουτρά της θέρμης Θεσσαλονίκης.

Αυτά ήταν τα θέματα στην ημερήσια διάταξη και  οι αποφάσεις που πάρθηκαν .

Η επόμενη συνεδρίαση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα θέματα που θα υπάρχουν και σε χώρο που θα πρέπει να είναι πιο κατάλληλος από τα γραφείο του συλλόγου.
Το παρόν πρακτικό το υπογράφει ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης και ο γενικός γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος

Παρών Ο Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Μεταλούλης ο ταμίας Φώτης Γούναρης ο Βασιλειάδης Ανέστη, Νώντας Όχονος ,Άκογλαν Παναγιώτης  και η. η αντιπρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Πελαγία Γλαβίνα ..απών ο πρόεδρος της επιτροπές τουρισμού Γεώργιος Παπαδήμας , Τσικουρικας ,κλπ