*Ολυμπία Αναστασοπούλου – Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης*

0

άντε να δούμε  τι θα δούμε με την Νέα μας Γραμματέα

Αριστούχος Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και της Νομικής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εικοσαετή πλέον εμπειρία και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, έχω συνεργαστεί με μεγάλα δικηγορικά γραφεία και εταιρείες/οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στον εμπορικό, ασφαλιστικό και χρηματοπιστωτικό τομέα. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.
Είμαι μητέρα δύο αγοριών, 20 και 17 ετών.

Το 2010 εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος Π. Φαλήρου και υπηρετώ με συνέπεια και ήθος τους συμπολίτες μου, ως μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.

Το 2014 με την ίδρυση του Ποταμιού εντάσσομαι στους κόλπους του και αναλαβάνω την ευθύνη του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ενεργό συμμετοχή στη διατύπωση θέσεων και προγράμματος του προοδευτικού και φιλελεύθερου μεταρρυθμιστικού χώρου. Με δημόσιες παρεμβάσεις στον τύπο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο αφήνω προσωπικό στίγμα ως εργαζόμενη γυναίκα, μητέρα και ενεργός πολίτης.

Στις κρισιμότερες εκλογές της Μεταπολίτευσης, με αδήριτη την ανάγκη για πολιτική αλλαγή, έθεσα τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνοντας το ψηφοδέλτιο του ιδιαίτερα απαιτητικού Νοτίου Τομέα Αθηνών (Β3) στις 18 Ιουνίου και συγκεντρώνοντας τις ψήφους 6.500 περίπου προοδευτικών συμπολιτών μας σε διάστημα δύο εβδομάδων.