ΝΕΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 16/1/2023 ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

0

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ http://WWW.LOYTROPOLEIS.COM  STIS 16/1/2023 STHN TAVERNA ΨΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.

Πρακτικά της συνεδρίασης στις 16/1/2023 ημέρα Δευτέρα στην ταβέρνα Ψαρού Μικόνου 10 και Μαραθώνιος.

Σχεδόν όλα τα μέλη ήταν παρών όπου αναφέρονται στο ενημερωτικό δελτίο του γραφείο του πρόεδρου .

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης Ανέστης τόνισε ότι η είναι η πρώτη συνεδρίαση του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών το 2023 και ελπίδα είναι να πάνε όλα καλά.

Δήλωσε ότι αυτήν την συνεδρίαση κάπως την αφιερώνουμε και στον Μάκη Κιφοκέρης για να ευχηθούμε για τον γάμο του γιου και την οικονομική ενίσχυση για αυτήν την συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης Ανέστης έκανε έναν μικρό απολογισμό του συλλόγου ιαματικών πηγών και είπε ότι η χρόνια που πέρασε δεν είχαμε έσοδα από πουθενά.

Αναφέρθηκε επίσης στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης και κυρίως για δύο μεγάλες επενδύσεις στα καμένα Βούρλα για στα λουτρά Πολιχνίτου.

Ακολούθησε μετά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπου όλα πέρασαν ομόφωνα κυρίως για τις γεωτρήσεις και γεωθερμίας σε όλη την Ελλάδα

. Ευχαριστούμε τον τύπο κυρίως τον  τοπικό για την προβολή των θεμάτων του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.

Δήλωση στο τέλος για την σωστή ενημέρωση και οργάνωση της εκδήλωσης στις 10/2/2023 στο πλανητάριο ημέρα Παρασκευή που είναι και μια προσφορά των αδερφών Κομπατσιάρη ΑΕ.

Η συνεδρίαση έκλισε με την κοπή της πίτας και το φλουρί έπεσε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη Ανέστη.

Ακλούθησε φιλικό γεύμα και ελεύθερη συζήτησι

Η επόμενη συνεδρίαση στην εκδήλωση 10 /2 /2023 και που θα είναι και απολογισμός δουλειάς.

Το πρακτικό το υπογράφουν

Ο πρόεδρος

Αναστασιάδης Ανέστης

Ο Γενικός Γραμματέας

Νίκος Κωτσόπουλος

Ο Αντιπρόεδρος

Αχιλλέας Μεταλλούλης

και όλα τα μέλη που ήταν παρών.
Θεσσαλονίκης 17/1/2023