ΝΕΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΘΝΟΥ

0
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.WWW.LOYTROPOLEIS.COM THESSALONIKH
ΘΕΜΑ: Ίδρυση παραρτήματος στο δήμο Κύθνου
ΑΠΟΦΑΣΗ
Παρόντες ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος Νώντας Όχονος, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του γραφείου τύπου Αχιλλέας Μεταλούλης, ο Β αντιπρόεδρος Ανέστης Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος, η Ειδική Γραμματέας Τασούλα Αυγερινού, ο Ταμίας Φώτης Γούναρης, και το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτης Άκογλαν.
Απόντες οι Νίκος Ματθαίος, Χρήστος Γεωρνάς και Θανάσης Τσικουρίκας.
Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα, μετά από πρόταση του πρόεδρου Ανέστη Αναστασιάδη, (σύμφωνα με το άρθρο 1 του καταστατικού περί ίδρυσης παραρτημάτων), την δημιουργία παραρτήματος στο δήμο της Κύθνου και τον ορισμό ως υπεύθυνου για την δημιουργία του παραρτήματος τον Δημήτρη Βασάλο, (Δημοτικό Σύμβουλο Κύθνου, μέλος της Δημοτικής Επιτροπής και μέλος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, Κέας, Κύθνου και Σερίφου), ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του θεραπευτικού τουρισμού, και θα είναι και ο προσωρινός πρόεδρος του Δ.Σ. του παραρτήματος.
Υποχρεώσεις παραρτήματος
Στις υποχρεώσεις του παραρτήματος περιλαμβάνεται:
Η διατήρηση: Καταλόγου των μελών του παραρτήματος, βιβλίου πρακτικών για κάθε συνεδρίαση, βιβλίο Ταμείου (έσοδα και έξοδα του παραρτήματος), όπου την ευθύνη την έχει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας με έδρα την Θεσσαλονίκη, και σφραγίδα του παρατήματος.
Μετά την ίδρυση με εντολή του πρόεδρου συγκροτείται το προεδρείο που είναι Πρόεδρος- Αντιπρόεδρος- Γενικός γραμματέας- Ταμίας και διάφορα γραφεία όπως γραφείο τουρισμού κ.α. μέχρι την διενέργεια εκλογών.
Για όλες αυτές οι αποφάσεις, με υποχρέωση του πρόεδρου θα πρέπει να γίνεται άμεση ενημέρωση στο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.
Συνεδρίαση κάθε 15 μέρες, εφόσον υπάρχουν θέματα στην ημερήσια διάταξη του παρατήματος. Θα μπορούν να συζητούνται και τα θέματα του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.
Στόχοι του παρατήματος, εκτός από τα λουτρά την Κύθνου, θα είναι και η ανάπτυξη και η προβολή των ιαματικών πηγών της ευρύτερης περιοχής.
Ο Πρόεδρος
Ανέστη Αναστασιάδης
Θεσσαλονίκη 25/6/2024
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που μελετούν
Μου αρέσει!

 

Σχόλιο
Σχολιάστε ως Anestis Anastasiadis
  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

απο μελετη 3 οργανισμων αλβανιας συνεδσμου και υπουργειου τουρισμου
Περιοχές Eφαρμογής
Ελλάδα

Δήμος Αμυνταίου…

Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα Camogli
<img class=”x16dsc37″ role=”presentation” src=”data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
Όλες οι αντιδράσεις:

Tasoula Augerinou, Χρηστος Λωλας και 1 ακόμη