ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

0

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM

Θεσσαλονίκης 16/10/2021

Μία σύντομη ενημέρωση από το γραφείο του προέδρου σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε 15/10/ 2021 στο πλανητάριο της Θέρμης από τον πανελλήνιο σύλλογο ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων  Ελλάδος.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Αντώνη Γούλα ο οποίος στις 20 του μηνός συμπληρώνει ένα χρόνο από τότε που έφυγε από τη ζωή.

Ο Αντώνης Γούλας ήτανε ο φίλος και ο σπόνσορας του συλλόγου μας αφοί  Κομπατσιάρη Α.Ε. εδώ και αρκετά χρόνια.
Στην  εκδήλωση παρευρέθησαν αρκετά μέλη και φίλοι του συλλόγου αλλά λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπορούσα να παρευρεθούν αρκετά μέλη του συλλόγου από μακριά

Η εκδήλωση από πλευράς εγκαταστάσεων στο  Πλανητάριο ήταν  άψογη από πάσης πλευράς.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Διονύση Κομπατσιάρη Α.Ε. και  την Γούλα Αφροδίτη αλλά και όλο το προσωπικό για αυτή την εμφάνιση και για την προσφορά της που ήταν 100% της όλης εκδήλωσης.

Αρχικά το Γραφείο τύπου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος και αναφέρθηκε στο ιστορικό για τον  Αντώνης Γούλα αλλά  και του συλλόγου με λίγα ιστορικά λόγια.
Στη συνέχεια έγινε ένας απολογισμός και μάλιστα πάρα πολύ καλός για τα 17 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου από τον αντιπρόεδρο και Γραφείο τύπου Αχιλλέα Μεταλούλη .
Ακολούθησε το θαυμάσιο γεύμα από τους παρευρισκόμενους που μας ευχαρίστησαν για αυτή τους την εμφάνιση της εκδήλωσης που είχε και ευρωπαϊκό χαρακτήρα

Η λαχειοφόρος αγορά τα πήγαμε καλά  με τις προσφορές που είχαμε από πολλές λουτροπόλεις  από καταστήματα και κυρίως και κυρίως από την

                                  oxonos snack .

Θέλω εδώ  να τονίσω ότι από αυτή την εκδήλωση έλειπαν οι εκπρόσωποι από τα  παράρτημα τα Ριζώματα του δήμου Τρικκαίων του δήμου Κύθνου και  από τα Καμένα βούρλα.
Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε μέσω του facebook και μεταδόθηκε σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου και ευχαριστούμε τον ειδικό Γραμματέα για αυτή του την προσπάθεια και για το φωτογραφικό υλικό που τα κατάφερε να είναι καλό.

Επίσης  τον Ταμεία του συλλόγου μας και την Αυγερινού για τα λαχεία αλλά  και τον Γενικό Γραμματέα που τα κατάφεραν με αλλά μελή του Δ.Σ.  όλα στην εκδήλωση να πάνε καλά.

Παρών στην εκδήλωση Ο Νίκος Παπαδάκης πρώην Βουλευτής Πασοκ και Καθηγητής, Ο πάντα κοντά στον σύλλογος μας Χρήστος Παπαστεργίου Περιφερικός συμβουλής και πρόεδρος της παράταξης Ένταξη- από τον Τραπεζικό χώρο ο Γιώργος Αρβανίτης Αντιπρόεδρος της ΟΤΟΕ και ο πρώην Δήμαρχο  του Δήμου Τριανδρίας και φίλος Σερβετάς Δημήτριος.

Αυτά από το Γραφείο του προέδρου

 

τα υπόλοιπα στο  δελτίο τύπου