ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΗΦΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΑΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΕΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.CO

Προς την εφημερίδα Γεγονότα νομού Πέλλας

Γραφείο Πέτρος Σαμάνδη.

Κύριε διευθυντά θέλω να κάνω μία φιλική καταγγελία προς τον δήμαρχο του δήμου Αλμωπίας αλλά και προς τη διεύθυνση του λουτρών Πόζαρ.

Γνωρίζετε ότι 15 του Οκτώβρη θα έχουμε την χρονιάτικη μας  εκδήλωση του συλλόγου στο πλανητάριο της Θέρμης.

Έχουμε στείλει επιστολή προς τις λουτροπόλεις  αλλά και διάφορα καταστήματα και ξενοδοχεία για να μας προσφέρουν κάποια προσφορά στην παραπάνω εκδήλωση μας.

Ενώ αρκετές λουτροπόλεις  ανταποκρίθηκα όπως  ξενοδοχεία από  την λουτρόπολη σας .

Ενώ    ο δήμος Αλμωπίας παρά τα αρκετά τηλεφωνήματα που έκανα και στο γραφείο δημάρχου αλλά και στα λουτρά δεν μας έχουν δώσει μία απάντηση  ναι ο όχι στην παραπάνω επιστολή  και αυτή η συμπεριφορά τους  με εκνευρίζει ιδιαίτερα με τα Λουτρά του δήμου Αλμωπίας.

Πάντοτε υποστήριζα ότι όλες οι λουτροπόλεις θα  πρέπει να έχουνε το τοmeneger τους ή και το γραφείο δημοσίων σχέσεων διότι αυτά τα γραφεία προβάλλουν τις Ελληνικές λουτροπόλεις.

Κλείνοντας θέλω να καταγγείλω αυτή την συμπεριφορά του δήμου που τόσα χρόνια και προσωπικά έδωσα μεγάλο αγώνα για αυτή τη Λουτρόπολη και δεν δέχομαι αυτή τη συμπεριφορά τους όποιος και δήμαρχος και αν είναι στο τιμόνι του δήμου η στην διεύθυνση των λουτρών

κύριε διευθυντά σας ευχαριστώ για την φιλοξενία που θα έχετε στο site της εφημερίδας σας για  αυτή την  καταγγελία και ας γίνει παράδειγμα και   για άλλους  δήμους που στην επικράτεια τους έχουνε ιαματικές πήγες   αλλά και τα διάφορα ξενοδοχεία και  καταστήματα που  δεν έχω παράπονα από διάφορα ξενοδοχεία των λουτρών Πόζαρ έστω μετρημένα…

Η κάθε εκδήλωση που γίνετε θέλω να τονίσω  από τον πανελλήνιος σύλλογο ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας  έχει ένα σκοπό   την προβολή και την ανάπτυξη των ελληνικών λουτροπόλεων και αυτό μερικοί δεν το κατάλαβαν

Σας ευχαριστώ σας για την φιλοξενία αυτής  της φιλικής καταγγελίας

Ο πρόεδρος

 

Ανέστης Αναστασιάδης.

Υ.Γ. Ελπίζω αγαπητέ φίλε Πέτρο  ασφαλώς  ότι θα τιμήσετε με την παρουσία σας την  παραπάνω εκδήλωση του συλλόγου  πού είστε από τα ιστορικά μέλη του συλλόγου μας.

Θεσσαλονίκη  8/10/2021