Θρίλερ στις Σέρρες: Ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στα Λουτρά Σιδηροκάστρου -Ανεστάλη η λειτουργία τους Μυστήριο με τον θάνατο ζευγαριού στα Λουτρά Σιδηροκάστρου στις Σέρρες / Φωτογραφία:  Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου Σερρών, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

0

αναπτηξη
λουτρα θερμης λεσβου

Θρίλερ στις Σέρρες: Ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στα Λουτρά Σιδηροκάστρου -Ανεστάλη η λειτουργία τους
Μυστήριο με τον θάνατο ζευγαριού στα Λουτρά Σιδηροκάστρου στις Σέρρες / Φωτογραφία:
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου Σερρών, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Την υπόθεση καλύπτει πέπλο μυστηρίου. Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σήμερα (2/11) περίπου στις 20.00 σε ατομικό χώρο των Ιαματικών Λουτρών Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Σύμφωνα με το GRTimes, το ζευγάρι ήταν περίπου 65 ετών, δεν ήταν από την περιοχή του δήμου Σιντικής και ήταν η τρίτη φορά που προχωρούσε σε ιαματική θεραπεία.

Μιλώντας στο GRTimes ο δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης, είπε πως «το ζευγάρι ήταν εδώ και κάποιες ημέρες στα Λουτρα και ήταν η τρίτη φορά που ακολούθησε ιαματική θεραπεία. Σήμερα, χρησιμοποίησε έναν ιδιωτικό χώρο, κάτι σαν τζακούζι αν μπορώ να το περιγράψω σωστά, που υπάρχουν στα Ιαματικά Λουτρά για ζευγάρια όμως δεν βγήκαν στον προβλεπόμενο χρόνο. Όταν η καθυστέρηση έγινε αντιληπτή, άνθρωποι από το προσωπικό μετέβησαν άμεσα στο χώρο, χτύπησαν την πόρτα αλλά απάντηση δεν πήραν. Όταν τελικά εισήλθαν τους εντόπισαν μαζί νεκρούς». Πρόσθεσε δε ότι στο χώρο έχουν μεταβεί κλιμάκια της αστυνομίας που διερευνούν τα αίτια του συμβάντος, τη στιγμή που το Ιαματικά Λουτρά είναι πλήρης και γεμάτα από κόσμο. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι από πλευράς δημοτικής επιχείρησης και λειτουργίας των Λουτρών δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό. «Όλα δούλευαν κανονικά και το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι γιατροί ήταν όλοι στη θέση τους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Αυτά θα τα διερευνήσουν οι Αρχές» κατέληξε μιλώντας στο GRTimes.

PROS DHMARXO XIOY
TO SHMA TOY DHMOY

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η λειτουργία των εγκαταστάσεων ανεστάλη μέχρι νεοτέρας για λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα οι Αρχές συνέλεξαν και δείγμα του νερού από το τζακούζι στο οποίο εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο ηλικιωμένοι (ο οποίος σφραγίστηκε), δείγμα που θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο που θα ρίξει φως στην εν λόγω υπόθεση.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή. Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.