ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 25/11/2019

0
SYNEDRIASH MAKEDONIA PALLAS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ SAIT WWW.LOUTROPOLEIS.COM THL 2310905164 anestis_anastasiadis@yahoo.gr  

                                       ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 25/11/2019 ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ   ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ  ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ.

   Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα προεδρεία των επιτροπών και επιστημονικοί συνεργάτες όπως προσέλθουν σε Τακτική Συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας την Δευτέρα 25/11/2019  και ώρα 6-9 μ.μ. 

                                 ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 

α) Διάφορα θέματα η έγραφα κλπ εφόσον υπάρχουν και ενημέρωση από το προεδρείο.

Β)  Ενημέρωση σχετικά με το νέο όργανο και την λειτουργιά του σε δυο συνεδριάσεις στα γραφεία του Συλλόγου.    «Εκτελεστική επιτροπή»  

Γ) Αναγνώριση Τεσσάρων νέων λουτροπόλεων και από 65 έχουμε σήμερα γύρω στις 68..

Δ)  Επιστολή στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για μια συνάντηση για διάφορα θέματα όπως τα λουτρά της Θέρμης –stand στην παραλία-Νοσοκομείο Παίδων  κλπ.

Ε)  Ενημερωτική έκθεση σχετικά με τις Επισκέψεις στις Λουτροπόλεις στα Λουτρά του δήμου Αλμωπίας “λουτρά POZAR” με Αναστασιάδη –Βασιλειάδη-Μπαντή  και Γούναρη. 

Επίσης στην ιδία έκθεση σχετικά με τις  επισκέψεις στα Λουτρά Απολλωνίας του δήμου Βόλβης και Λουτρά Λαγκάδα με Αναστασιάδη –Νίκο Ματθαίο και Βασίλη Μμπαντή . 

Επίσης  ενημέρωση σχετικά με την επίσκεψη του πρόεδρου στην Τουριστική έκθεση στην Θεσσαλονίκης filoxenia και επαφή με δημάρχους λουτροπόλεων κλπ.

Τέλος πρόταση πρόεδρου για μια επιτροπή σχετικά με το αν θα γίνει και που θα γίνει η χρονιάτικη μας εκδήλωση .   “planitario

«Θέματα από μελή του Δ.Σ. εκτός ημερησίας διάταξης …»

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου         Ο Γενικός Γραμματέας 

           Ο πρόεδρος 

Ανέστης Αναστασιάδης         Μάκης Κιφοκέρης 

                                                                               Θεσσαλονίκη  19/11/2019