επιστολη προς Καμενα Βουρλα και κυριο Μιτση

0

Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.

Προς την Κοινοπραξία ξενοδοχειακές Τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις Α.Ε. Καμένη Βούρλa

Προς γραφείο κυρίου η κύριας Μίτση

Σχετικά με τα λουτρά στα Καμένα Βούρλα και απόφαση  του  ΤΑΙΠΕΔ.

Πληροφορηθήκαμε ότι επιτέλους βρέθηκε ο τρόπος η Λουτρόπολη  των Καμένων βούρλων το ξενοδοχείο Γαλήνη και πέριξ αυτού θα αρχίσουν με ήρεμο τρόπο να λειτουργούν και οι επενδύσεις σύμφωνα με τη συμφωνία ελπίζουμε ότι θα βρουν το δρόμο τους.

Όπως ξέρετε τα λουτρά στα Καμένα Βούρλα και το ξενοδοχείο Γαλήνη ήταν η Μέκκα των ελληνικών λουτροπόλεων .

Στα Καμένη βούρλα και στο ξενοδοχείο Γαλήνη  ιδρύσαμε   τον  σύνδεσμο δήμων ιαματικών πηγών αλλά και τον πανελλήνιο σύλλογο ιαματικών πηγών και Λουτροπόλεων  Ελλάδας σε αυτό τον χώρο.
Ζητούμε από την διοίκηση της  εταιρείες να συμβάλει το δυνατόν γρηγορότερα τουλάχιστον τα λουτρά να λειτουργούν χειμώνα καλοκαίρι αλλά το ίδιο θα πρέπει να λειτουργεί και το ξενοδοχείο Γαλήνη που εδώ και δύο και τρία χρόνια υπολειτουργεί.
Σας στέλνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια που κάνετε για να δώσετε ξανά ζωή σε μία τεράστια περιοχή σχετικά με το θεραπευτικό τουρισμό.
=======================================================================

Ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος στις 10/2 2023 θα πραγματοποιήσουμε την χρονιάτικη του   εκδήλωση που είναι  απολογισμός δουλειάς προβολή του θεραπευτικού τουρισμού και όχι μόνο.
Πάνω σε αυτό το θέμα σας έχουμε στείλει επιστολή και απλά και φιλικά ζητούμε μία προσφορά  στην εκδήλωση και  ελπίζω πως θα ανταποκριθείτε

Με εκτίμηση

 

Για το Δ.Σ του συλλόγου

ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

ο Γραμματέας

Νίκος Κωτσόπουλος                   Θεσσαλονίκη 7/1/2023