ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2021 ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

0
Επίσκεψη του προέδρου Ανέστη Αναστασιάδη στην κλαδική έκθεση filoxenia στη Θεσσαλονίκη 2021.
Αν και η κατάσταση από πλευράς υγείας στην πόλη μας είναι κάπως δραματική η κλαδική έκθεση philoxenia τα κατάφερε να λειτουργήσει.
Επισκέφτηκα αρκετούς δήμους και περισσότερο δημους που έχουνε ιαματικές πηγές όπως και περιφέρειες και οι ιδιώτες που ασχολούνται με θέματα πισίνες και ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού

Επίσκεψη στο δήμο Αλοννήσου όπου μας κάλεσαν να επισκεφτούν το καλοκαίρι το νησί άλλη επίσκεψη στον Δήμο Ζαχάρου με την παρουσία του αντιδημάρχου το δήμου όπου έγινε μία πολύ καλή φιλική συνάντηση για τα λουτρά της περιοχής και υπόσχεση Το καλοκαίρι να επισκεφτούμε την περιοχή όπως και τα λουτρά Κυλλήνης και ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο για τα δώρα που μας προσέφερε.
Επίσκεψη στο περίπτερο του δήμου Σιντικής και ενημερωθήκαμε αν αληθεύει ανανέωση της σύμβασης μεταξύ Δήμου και λουτρά Άγκιστρο Σερρών.
Άλλη ενημέρωση από το περίπτερο του δήμου Αλμωπίας και παραγόντων της περιοχής ως επίσης και με ιδιώτες που ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού σε όλη την Ελλάδα.
Ο χρόνος δεν μου επέτρεψε να επισκεφτώ και άλλους δήμους που είναι παρών στην φιλοξενία.
Επίσης ς επισκέφτηκα το περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης το περίπτερο Ζορπίδη που για πολλά χρόνια ασχολείται με τον θεραπευτικό τουρισμό και υπόσχεση για ένα φιλικό ταξίδι εντελώς δωρεάν στο σύλλογο μας.
Περιφέρειες όπου έχουν ιαματικές πηγές αρκετή συζήτηση και ενημέρωση σε όλα τα περίπτερα πρωινούς παρέδωσε έντυπα του συλλόγου για μία πλήρη ενημέρωση.
Επίσης επισκέφθηκε ο πρόεδρος των stand του ξενοδοχείου grand hotel και υποσχέθηκε μία συνεργασία και μία συνεδρίαση στο παραπάνω ξενοδοχείο.
Ο σύλλογος για μία ακόμη φορά δεν μπορούσε να έχει δικό του stand στην philoxena.
Από το γραφείο του προέδρου.