ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

0

Διεθνές Συνέδριο TOURISM 365
Το συνέδριο φιλοξένησε τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Κροατίας Andrej Plenković και τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Σλοβενίας Janez Janša σε πάνελ που υπογράμμισε τη σημασία του τουρισμού για την οικονομία, καθώς και την αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη. Μία από τις ενότητες ήταν αφιερωμένη στον τουρισμό υγείας.
8 Οκτωβρίου 2021
Το Διεθνές Συνέδριο TOURISM 365, σχετικά με τον τουρισμό όλο το χρόνο, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 στο Terme Tuhelj, συγκέντρωσε κορυφαίους πολιτικούς του τουρισμού, όπως τους Πρωθυπουργούς από την Κροατία και τη Σλοβενία ​​και τον Υπουργό Οικονομίας και Τουρισμού και τους ηγέτες των τουριστικών επιχειρήσεων. συζητήσουν για τις βιώσιμες επιχειρήσεις και το νέο μέλλον του τουρισμού. Κατά τη διάρκεια τριών ενοτήτων που συνδέουν τον τουρισμό με την πολιτική, τις επιχειρήσεις και τη ζωή, το συνέδριο παρουσίασε στρατηγικές και σχέδια για τον τουρισμό μετά την Covid σε αρκετούς ομιλητές της ΕΕ και του εξωτερικού με εξαιρετικές συζητήσεις από κορυφαίους ειδικούς που φέρνουν επιτυχημένα έργα και περιπτώσεις βέλτιστων πρακτικών. Μία από τις ενότητες ήταν αφιερωμένη στον τουρισμό υγείας και συντονίστηκε από τον Marcel Medak, Πρόεδρο του Τουρισμού Υγείας στο Κροατικό Επιμελητήριο και με τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Spas και της Βιομηχανίας Τουρισμού Υγείας καθώς και εκπροσώπων των Αρχών Υγείας του Ντουμπάι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: www.turizam365.com/prijavite-se-2021/

Η συνεργασία και η ανταλλαγή εμπειριών σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο είναι το κλειδί για τη δημιουργία βιώσιμου τουρισμού

– επιβεβαιώθηκε από τους διακεκριμένους ομιλητές στο Διεθνές Συνέδριο TOURISM 365

 

Το Διεθνές Συνέδριο TOURISM 365, σχετικά με τον τουρισμό όλο το χρόνο, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 στο Terme Tuhelj, συγκέντρωσε κορυφαίους διεθνείς πολιτικούς του τουρισμού και ηγέτες τουριστικών επιχειρήσεων για να συζητήσουν τις αειφόρες επιχειρήσεις και το νέο μέλλον του τουρισμού. Κατά τη διάρκεια τριών ενοτήτων που συνδέουν τον τουρισμό με την πολιτική, τις επιχειρήσεις και τη ζωή, το συνέδριο παρουσίασε στρατηγικές και σχέδια για τον τουρισμό μετά τον Covid σε πολλές χώρες της ΕΕ και του κόσμου με εξαιρετικές συζητήσεις από κορυφαίους ειδικούς που φέρνουν επιτυχημένα παραδείγματα και πρακτικές.

Το συνέδριο TOURISM 365, το έργο της Ivana Kolar εδώ και πέντε χρόνια προωθεί τη σημασία της ανάπτυξης του τουρισμού όλο το χρόνο και της δημιουργίας καινοτόμων προϊόντων για την προσέλκυση επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η διάσκεψη συγκέντρωσε εξέχοντες εμπειρογνώμονες από την ΕΕ και τον κόσμο και πέντε υπουργούς τουρισμού της ΕΕ (Σλοβενία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ισπανία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κροατία).

Το συνέδριο φιλοξένησε τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Κροατίας Andrej Plenković και τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Σλοβενίας Janez Janša σε πάνελ που υπογράμμισε τη σημασία του τουρισμού για την οικονομία, καθώς και την αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και στην Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη.

Το συνέδριο άνοιξαν η Ivana Kolar, η διοργανώτρια, η Nikolina Brnjac, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Δημοκρατίας της Κροατίας, ο Saša Muminović, Πρόεδρος του SLO CRO Business Club, ο Željko Kolar, ο Νομάρχης Krapina-Zagorje και ο Dragan Kovačević, Αντιπρόεδρος του το Κροατικό Οικονομικό Επιμελητήριο.

Με την ευκαιρία αυτή, η Ivana Kolar επεσήμανε: «Στόχος και σκοπός αυτού του συνεδρίου, από την αρχή, είναι να ενθαρρύνει την ανάπτυξη του τουρισμού όλο το χρόνο και να μοιράζεται τη γνώση και τις βέλτιστες πρακτικές – σε μικρο επίπεδο όπως αυτό το συνέδριο. , σε τοπικό επίπεδο με στόχο την ανάπτυξη προορισμών και σε εθνικό και διακρατικό επίπεδο να μοιραστούμε συγκεκριμένες γνώσεις, εμπειρίες, βέλτιστες πρακτικές και να ανακαλύψουμε πού μπορούμε να είμαστε καλύτεροι μαζί. Όλα αυτά χρειάζονται σε ένα μέρος, ώστε να μπορούμε να αναπτύξουμε σοβαρά νέα προϊόντα και επιχειρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η κρίση του Covid μας έδειξε εύκολα ότι οι συνήθειες και οι προσδοκίες των τουριστών μπορούν να αλλάξουν και πόσο σημαντικό είναι να προσπαθούμε συνεχώς να αναπτύσσουμε, να ενισχύουμε την ποιότητα και να αναπτύσσουμε διαφορετικά κίνητρα για την προσέλκυση επισκεπτών. ”

Το Υπουργικό Φόρουμ συγκέντρωσε πέντε Υπουργούς Τουρισμού της ΕΕ – την Υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού της Δημοκρατίας της Κροατίας Nikolina Brnjac, τον Υπουργό Οικονομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της Δημοκρατίας της Σλοβενίας Zdravko Počivalšek, Υφυπουργό Τουρισμού του Υπουργείου Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμός του Βασιλείου της Ισπανίας Fernando Valdés Verelst, Υπουργός Τουρισμού της Δημοκρατίας της Ιταλίας Massimo Garavaglia και Υπουργός Οικονομικής Στρατηγικής και Ρύθμισης της Δημοκρατίας της Ουγγαρίας László György.

Η Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Δημοκρατίας της Κροατίας, Nikolina Brnjac, παρουσίασε νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Κροατία μετά από μια επιτυχημένη σεζόν: «Ήταν χαρά μου να συμμετάσχω και φέτος στο συνέδριο TOURISM 365. Ο στρατηγικός μας στόχος είναι να τοποθετήσουμε την Κροατία ως βιώσιμο τουριστικό προορισμό, κάτι που, μεταξύ άλλων, σημαίνει ενθάρρυνση του τουρισμού όλο το χρόνο. Με ακόμη πιο ισχυρή προώθηση της Κροατίας στη διεθνή αγορά, είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί ποιοτική και εγχώρια τουριστική προσφορά, καθώς και να χρησιμοποιηθεί καλύτερος φυσικός πόρος