ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

0

Πήγε για ιαματικά μπάνια η γενική συνέλευση των Λουτρών Πόζα

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ

ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ

Αναβλήθηκε  όπως ήταν αναμενόμενο ,η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή, Γενική Συνέλευση των μετόχων της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ .

Η αναβολή έγινε  επειδή απουσίαζε η αντιπολίτευση, η οποία είχε ζητήσει η συνεδρίαση  να αναβληθεί  και  να γίνει δια ζώσης.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας  και πρόεδρος  Χρήστος Μπάτσης για μια ακόμα φορά έδειξε  ότι ζει  και απολαμβάνει έναν δικό του κόσμο.Μάλιστα προσπάθησε να επιρρίψει
αλλού τις ευθύνες.

Oι Δημήτρης Βέσκος και  Ιωάννης Κετικίδης εξέφρασαν ερωτήματα  και απορίες  για την απουσία τοπικών ΜΜΕ , χωρίς να τολμήσουν να τα κατονομάσουν.Προφανώς  ούτε και αυτοί δεν κατάλαβαν το αυτονόητο. Ότι δηλαδή τα τοπικά ΜΜΕ  δεν είχαν κανέναν λόγο να παρευρεθούν σε μια γενική συνέλευση που δεν επρόκειτο να γίνει.  Κάτι που  το καταλάβαιναν και παιδιά του νηπιαγωγείου , αφού η αντιπολίτευση του Δήμου είχε δηλώσει αποχή.

Ο Δήμαρχος στο γνώριμο του τέμπο , προκλητικός  και αλαζόνας  επιχείρησε να επιρρίψει ευθύνες  στην αντιπολίτευση . Συνεχίζοντας να την προκαλεί , προφανώς για να την εξωθήσει στην καταψήφιση  των θεμάτων στη  επαναληπτική γενική συνέλευση , αφού μέχρι σήμερα την γράφει στα παλιά του τα παπούτσια και δεν δίνει  κανέναν λογαριασμό.

 

Η Γενική Συνέλευση θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.