ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

0

Οι Ιαματικές Πηγές Θερμών στο Δήμο Βισαλτίας!

Με έγγραφο της η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου απάντησε θετικά στο αίτημα του Δήμου Βισαλτίας για την παραχώρηση των Ιαματικών Πηγών Θερμών και μάλιστα με τους βασικούς όρους που πρότεινε η δημοτική αρχή.

Απομένει ασφαλώς η τυπική διαδικασία και οι λεπτομέρειες της σύμβασης για να ολοκληρωθεί η παραχώρηση.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία πολύ θετική εξέλιξη, και ένα από τα λίγα ευχάριστα νέα για το Δήμο Βισαλτίας στο Νομό Σερρών , ενώ ο δήμαρχος που προσπαθεί να δείξει κάποιο έργο στο Δήμο του με αυτούς τους επτά συμβούλους που του απέμειναν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον υπουργό υποδομών και μεταφορών κ Κώστα Καραμανλη η συμβολή του οποίου όπως αναφέρει  ο ίδιος ήταν καθοριστική για την ολοκλήρωση της συμφωνίας . 

Θυμίζουμε πως και στο παρελθόν υπήρξαν προσπάθειες για την παραχώρηση  των Ιαματικών Πηγών , όμως παρά τις όποιες αρχικές ανακοινώσεις η παραχώρηση δεν είχε προχωρήσει

Βλέπετε μόνο τυπική δεν ήταν τότε η διαδικασία παραχώρησης

Να ευχηθούμε η σημερινή παραχώρηση να είναι ουσιαστική, μιας και τα λουτρά βρίσκονται σε κακό χάλι και δύσκολα θα μπουν σε σειρά, ενώ δεν νομίζω πως θα υπάρξει επενδυτής που θα βάλει τόσο βαθιά στην τσέπη για την …ανάσταση τους.

Το θέμα δεν είναι ποιος έχει ή δεν έχει στην κατοχή του την ιδιοκτησία των λουτρών, αλλά με ποιο τρόπο αυτά θα αποκτήσουν και πάλι την χαμένη τους αίγλη

Και πάνω από όλα πως θα δώσουν προστιθέμενη αξία στο τόπο!

Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο!