ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

0

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΕΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ .

Αν δεν κάνουμε λάθος στον σύνδεσμο δήμων ιαματικών πηγών Ελλάδος  αποφάσισαν να κάνουν εκλογές στις 14/5/2022 και μάλιστα  με δική μας ερώτηση προς την Αποκεντρωμένη γιατί δεν γίνονται εκλογές στον σύνδεσμο αφού πέρασαν τα δυο χρόνια πριν από αρκετούς  μήνες .

Σήμερα  έχουμε μια είδηση μάλλον  θα γίνουν και μάλιστα κάπως μυστικές εκλογές  που μάλλον   θέλουν να ξανά πάρουν τα παιδιά της Νέας δημοκρατίας την προεδρία κλπ και κυρίως τον Γραμματέα να είναι ο ίδιος εδώ  και χρόνια με 3.000 ευρώ τον μήνα και με τρεις υπάλληλους που δεν έχουνε δουλειά .

Καλούμε εμείς σαν πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος αν γίνουν οι εκλογές μάλλον  στις 14 του μηνός να βγει ένα νέο προεδρείο και νέος γραμματέας για να δώσει ζωή σε αυτόν τον πανελλαδικό φορέα για  να μπορέσει να δώσει ζωή στις ελληνικές λουτροπόλεις και όχι να κατασκευάζει διάφορες εταιρείες  για να βολεύονται κάποιοι με καλούς μισθούς .

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΑΔΑΣ

που δίνει την μάχη εδώ και 18 χρόνια για την ανάπτυξη και προβολή των ελληνικών και ευρωπαϊκών λουτροπόλεων  καλεί τα μέλη του συνδέσμου να μην πέσουν σε μεθοδευμένες εκλογές και να εκλέξουν προεδρείο και ε.ε. που θα μπορούν να προσφέρουν και όχι να κάνουν ταξίδια αναψυχής και επαφές για φωτογραφίες και τίποτε το σπουδαίο .

οι δήμοι πανελλαδικά προσφέρουν όλα τα έξοδα του συνδέσμου για να κάνει κάτι αν αυτό δεν γίνεται δεν ξέρουμε αν χρειάζεται να υπάρχει μιας και με την δική τους προσφορά του σημερινού προέδρου  μυστικά δημιούργησαν την νέα εταιρεία ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε και μάλιστα δεχτήκαν να είναι και στο προεδρείο όπως και ο πρόεδρος της κεδκε .

θέλω εδώ σαν πρόεδρος του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος να μην παρεξηγηθώ για αυτήν την παρέμβαση μου στα εσωτερικά του συνδέσμου, αλλά το κάνω σαν ένας φορέας που ασχολείται με την ανάπτυξη των ελληνικών λουτροπόλεων αλλά και σαν ιδρυτής του Συνδέσμου και πρόεδρος του για δυο περιόδους  που άφησα έργο και μάλιστα πανελλαδικά αλλά και ευρωπαϊκά με πολλά προγράμματα κάτι που εδώ και χρόνια δεν έκαναν όσοι πρόεδροι και αν πέρασαν από αυτόν τον φορέα.   

Αυτά τα απλά για  ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον φορέα και κυρίως δουλειά έστω στους τρεις υπαλλήλους που να είναι και στην δουλειά τους και όχι σε δεύτερες δουλειές…

ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδος

 ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/5/2022