ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ

0

Ευεξία, χαλάρωση και θεραπεία στα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι λουόμενοι των νέων ιαματικών εγκαταστάσεων Ιπποκράτης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πάσχα. Οι Γερμανοί τουρίστες μιλώντας στην κάμερα του «Ν» περιγράφουν με θερμά λόγια την εμπειρία τους

 Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/5/2024

Ευεξία, χαλάρωση και θεραπεία στα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Με ενθουσιασμό περιγράφουν την εμπειρία τους στις νέες εγκαταστάσεις των ιαματικών λουτρών «Ιπποκράτης» του Πολιχνίτου οι οποίες ξεκίνησαν τη λειτουργία τους την περίοδο του Πάσχα, οι λουόμενοι κυρίως ξένοι τουρίστες που κάνουν διακοπές στη Λέσβο.

Όπως αναφέρει μιλώντας  στην κάμερα του «Ν»  ένας Γερμανός τουρίστας που γνωρίζει ελληνικά και επισκέπτεται το νησί μας εδώ και πολλά χρόνια, χάρηκε ιδιαίτερα όταν είδε ότι φέτος τα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου που ήταν τα τελευταία χρόνια κλειστά, λειτούργησαν ξανά δίνοντας ζωντάνια και αίγλη στην περιοχή.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη είναι όμως και μία τουρίστρια η οποία έκανε μπάνιο και μασάζ στις ανακαινισμένες πισίνες του Ιπποκράτη. Όπως σημείωσε το νερό είναι στη σωστή θερμοκρασία και πραγματικά απόλαυσε τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού  σε συνδυασμό με το μασάζ.

Μιλώντας για την προσπάθεια που γίνεται η υπεύθυνη λειτουργίας της μονάδας Δήμητρα Κούσκου, σημειώνει ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα θερμή ενώ έχουν αναπτυχθεί συνεργασίες όπως είπε με διάφορες περιοχές της Λέσβου που υπάρχουν τουριστικά καταλύματα όπου οι επισκέπτες έρχονται στο νέο κέντρο ευεξίας για να γνωρίσουν από κοντά τις υπηρεσίες και τις παροχές του.

Το επόμενο διάστημα εξάλλου όπως σημείωσε η Δήμητρα Κούσκου θα ολοκληρωθούν οι εργασίες και στον εξωτερικό χώρο με τη δημιουργία πισινών και υδρομασάζ για διάφορες παθήσεις.

Μιλώντας για την προσπάθεια που γίνεται ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων  Ιαματικών Πηγών Ελλάδος Παναγιώτης Ζαφειρίου, μίλησε με θερμά λόγια για το ιαματικό κέντρο Ιπποκράτης επισημαίνοντας ότι ο τεράστιος εξωτερικός χώρος που διαθέτει ευνοεί την ανάπτυξη πολλαπλών εναλλακτικών δραστηριοτήτων για την ευεξία, θεραπεία και πνευματική και σωματική ανάταση των επισκεπτών.

Στις νέες εγκαταστάσεις των ιαματικών πηγών του Πολιχνίτου, ο λουόμενος εκτός από το θεραπευτικό μπάνιο στις πισίνες του κέντρου μπορεί να απολαύσει χαλαρωτικό μασάζ αλλά και μαθήματα γιόγκας σε πολύ δελεαστικές τιμές και προσφορές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί δηλώσεις και εικόνες από την περιοχή.