ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 15 /9/2021 ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ NOESIS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ

0

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021

Η  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 15 του Οκτώβρη 2021 και ημέρα  Παρασκευή και ώρα από 8 έως 12 μ.μ. σε ανοιχτό χώρο στο Πλανητάριο της Θέρμης-NOESIS  τηλ 2310475751

Όσοι θα παραβρεθούν στην εκδήλωση του συλλόγου θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι  διότι θα υπάρχει έλεγχος από το κατάστημα.

Το κόστος της κάθε κάρτας θα είναι 10 ευρώ με πλήρες γεύμα ποτά κλπ
(και πιθανόν και λαχειοφόρο αγορά)

Σπόνσορες της εκδήλωσης είναι οι ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΑΕ . στη μνήμη του Αντώνη Γούλα που στις 20 του Οκτώβριου  συμπληρώνετε  ένα χρόνο από τον θάνατό του. Ο  Αντώνης Γούλας ήταν  για αρκετά χρόνια  ο σπόνσορας των εκδηλώσεων μας .

Σπόνσορες επίσης  OHONOS SNACK Α.Β.Ε.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αναστασιάδης Ανέστης
Αντιπρόεδρος και γραφείο τύπου
Αχιλλέας Μεταλούλης

Υ.Γ. Το κόστος της κάρτας θα καταβάλετε στην είσοδο της εκδήλωσης και όχι νωρίτερα για τους γνωστούς λογούς που τα γεγονότα σχετικά με  την Υγείας τρέχουν.

Πρόσραμμα όπως  πάντα ένας μικρός και συνοπτικός απολογισμός δουλειάς του συλλόγου 2020-21

Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164,-6948948426

Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@HYPERLINK “mailto:axmetalo@otenet.gr”gmail.coHYPERLINK “mailto:axmetalo@otenet.gr”HYPERLINK mailto:axmetalo@otenet.grmHYPERLINK “mailto:axmetalo@otenet.gr”

Ιστοσελίδα: wwwHYPERLINK “file:///C:/Users/ανεστισ/Desktop/www.loutropoleis.com”.HYPERLINK “file:///C:/Users/ανεστισ/Desktop/www.loutropoleis.com”loutropoleisHYPERLINK “file:///C:/Users/ανεστισ/Desktop/www.loutropoleis.com”.HYPERLINK “file:///C:/Users/ανεστισ/Desktop/www.loutropoleis.com”com