ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ

0

ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ  ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΣΚΟΥΛΙΔΗ

Επίσκεψη πραγματοποιούν  τα μελή του Δ.Σ. και οι πρόεδροι των επιτρόπων σε όλες τις λουτροπόλεις προκειμένου να μεταφέρουν το μήνυμα του συλλόγου σε λουόμενους και διοικούντες της λουτρικές μονάδες. Σχετικά με την εξόρμηση σε όλες τις λουτρόπολης ήταν απόφαση  στην τελευταία συνεδριάσει του Δ.Σ. στα Γραφεία Του Συλλόγου .

Ο Χρήστος Γιασκουλίδης επισκέφτηκε όλες τις εγκαταστάσεις της λουτρόπολης  και  ήρθε σε επαφή με λουόμενους και μετέφερε τον χαιρετισμό  του προεδρείου του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων  Ελλάδας , ότι ο αγώνας του συλλόγου εδώ και 14 χρόνια είναι η ανάπτυξη των ελληνικών λουτροπόλεων και η καταπολέμηση της ανεργίας .

 Επίσης ενημέρωσε τους παράγοντας της λουτρόπολης ότι πρόθεση του συλλόγου μέσα στο 2019 είναι να έρθει εδώ για μια συνεδριάσει με στόχο την προβολή της λουτρόπολης   και τα πρόβλημα που έχει η μεγάλη λουτρόπολη της χώρας μας γιατί   και διοικητικά ταλαιπωρείτε   από τον  ΕΟΤ σήμερα την διοικήσει  την έχουν το ΤΑΙΠΕΔ με στόχο της παραχωρήσει σε ιδιώτες αν και στην Αιδηψό έχουμε αρκετές ιαματικές μονάδες που αναγνωριστήκαν από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού και ανήκουν σε ξενοδοχειακές μονάδες  από ιδιώτες.

φωτογραφί: https://mygreekholiday.gr