Προσοχή –Πρόσκληση –Νέα ημερήσια Διάταξη 24.5.2017

0

Προσοχή –Πρόσκληση –Νέα ημερήσια Διάταξη 24.5.2017

Παρακαλούνται όπως προσέλθουν σε τακτική τους συνεδρίαση στις 24.5.2017 ημέρα Τέταρτη και ώρα 11.30π.μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείο miraggio Thermal SPA RESORT στο Παλιούρι της Χαλκιδικής με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

1ον Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από 8-10 μέλη του Δ.Σ. η και από τα προεδρεία των επίτροπων μετά από πρόσκληση του miraggio Thermal

2ον Αναχώρηση από την Θεσσαλονίκη περίπου 9.π.μ. και άφιξη στο Παλιούρι γύρω στις 11.π.μ.

3ον Άφιξη ξενάγηση στις εγκαταστάσεις των SPA THERME και επιθυμία μας και ξεναγήσει σε ξενοδοχειακές υποδομές σαν πρότυπη λουτρόπολη στην χωρά μας από την υπεύθυνη Εύα Κασάπη η και άλλους παράγοντες.

4ον Συνεδρίαση της αντιπροσωπείας σε αίθουσα του ξενοδοχείου με 1ον θέμα απόψεις από την ξεναγήσει στις λουτρικές εγκαταστάσεις και ανταλλαγή απόψεων με παράγοντες της MIRAGGIO Therma και δίκες μας προτάσεις για την λειτουργία των ελληνικών λουτροπόλεων. Αν είναι δυνατόν να είναι παρών ο κύριος Ανδρέας Ραγότης και η Εύα Κασάπη

5on Επιστολή από τα λουτρά Κυλλήνης για ημερίδα στο τέλος της τουριστικής περιόδου και απάντηση στην παραπάνω πρόταση .

6ον Επιστολή προς τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο για το συνέδριο στην Ρώμη και τρόπος συνεργασίας με τον παραπάνω Ευρωπαϊκό φορέα ιαματικών πηγών “ ESPA”

7ον Ετοιμασία του Δ.Σ. για επισκέψεις σε άλλες λουτροπόλεις Ελλάδα και εξωτερικό

8ον Μετά το πέρας της συνεδρίασης πρόταση μας είναι γεύμα εργασίας όχι παραπάνω από 20 ευρώ το άτομο αν είναι δυνατόν αυτό να είναι το μενού.

Μπάνιο στις λουτρικές εγκαταστάσεις, όσοι το επιθυμούν με το κόστος των 20 ευρώ .

9ον Μετά το γεύμα αν γίνει για καφέ στην παραλία του ξενοδοχείου με δικά μας έξοδα και γύρω στις 6.μ.μ.αναχωρηση για Θεσσαλονίκη πιθανόν μέσων της Άγιας Παρασκευής επίσκεψη στα λουτρά κλπ

Με εκτίμηση Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης 6948948426

Ο Γενικός Γραμματέας Αχιλλέας Μεταλούλης

6944440224

=====================================================================================

Υ.Γ. Ενημερωτική επιτολή πρόσκληση του Ξενοδοχείου.

Αγαπητέ κύριε Αναστασιάδη,
το κείμενο είναι από μετάφραση από αγγλικά στα ελληνικά

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι το Miraggio Thermal Spa Resort είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει μια αίθουσα συνεδριάσεων για 8-10 άτομα (διάρκεια: περίπου 3 ώρες)

Με ένα διάλειμμα για καφέ που περιλαμβάνει φίλτρο καφέ, μπισκότα και νερό σε δωρεάν βάση.

Παρακαλείστε να ενημερώσετε ότι η είσοδος σας στο ξενοδοχείο μας θα είναι εξαιρετικά δωρεάν για τα 8-10 άτομα που θα συμμετάσχουν στη συνάντηση.

Τέλος, σε περίπτωση που επιθυμείτε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις του Thermal Spa της Μυρτιάς, παρακαλείστε να ενημερώσετε ότι η χρέωση εισόδου για την ομάδα σας θα είναι κατ ‘εξαίρεση 20 ευρώ ανά άτομο (αρχική τιμή: 40 ευρώ).

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στο ξενοδοχείο μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την επιθυμητή ημερομηνία για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση (κατά τον Μάιο του 2017), ώστε να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα.

Ανυπομονώ για την απάντησή σας και παραμένω στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες ή αιτήματα.

Τις καλύτερες ευχές,
Eva Chasapi
Εκδηλώσεις Εκτελεστικό

Miraggio Thermal Spa Resort Agapité kýrie Anastasiádi,