ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ -ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 29/7/2021

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.LOYTROPOLEIS.COM

Σύντομη ενημέρωση από το γραφείο του προέδρου Ανέστη Αναστασιάδη.

Πραγματοποιήθηκε η  τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ.. του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας 29 /7/ 2021 και ώρα 7:30 έως 9:30.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήτανε 35 και εκτός ημερήσιας άλλα 7.
Κύριο θέμα ήταν το εξώδικο από πλευράς Δήμου Αλεξανδρούπολης αλλά και η απάντηση του συλλόγου προς τον παραπάνω Δήμο.

Επίσης οι επιστολές που στάλθηκαν προς το Ευρωπαϊκό  Σύνδεσμο ιαματικών πηγών και πρόταση για μία συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη ,

Άλλο θέμα επιστολή προς τον Δήμο Κύθνου σχετικά με τη νέα επένδυση που πρόκειται να γίνει στην παραπάνω Λουτρόπολη από ισραηλινά κεφάλαια.

Επίσης   επιστολή προς τα Λουτρά Κυλλήνης για μια επίσκεψη στην παραπάνω λουτρόπολη

Για όλα τα θέματα θα εκδοθεί δελτίο τύπου από τον αντιπρόεδρο και Γραφείο τύπου Αχιλλέα Μεταλούλη.

Στην τηλεδιάσκεψη λόγω του καύσωνα τους η παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου δεν ήτανε αυτή που θα έπρεπε να ήταν.

Παρόντες ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ο Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Μεταλούλης ο Ειδικός γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος το μέλος του δ.σ. Τασούλα Αυγερινού το μέλος του ΔΣ , Αθανάσιος Τσικουρικάς ο Γενικός Γραμματέας Μάκης Κιφοκέρης και ο Β  Αντιπρόεδρος Ανέστης Βασιλειάδης.

Απόντες για τους γνωστούς λόγους Βασάλος Δημήτριος που ξαφνικά ήταν σε άλλη συνεδρίαση στην  Κύθνο ,Γκέκας Αθανάσιος από Λάρισα-Ριζώματα  και Μακρυνίτσας Δημήτριος από τα Καμένα βούρλα.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε  για την παρουσία τους σε αυτήν την Τηλεδιάσκεψη  όλα τα μελή που ήταν παρών και ευχήθηκε σε όλους όσοι πάνε για διακοπές να επισκεφτούν και  Ελληνικές λουτροπόλεις όπως ο Αντιπρόεδρος που θα επισκεφτεί τα λουτρά της Χίου.

Γραφείο του προέδρου

Θεσσαλονίκη 29/7/2021