ΣΥΝΕΔΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 27.2.2020 ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ

0

photos kopi pitas 2019SYNEDRIASH MAKEDONIA PALLAS

Παρά τον τον ιο σήμερα 27/2 2020 συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλας

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ο αντιπρόεδρος και Γραφείο τύπου Αχιλλέας Μεταλούλης ο Γραμματέας Μάκης Kιφοκέρης ο ειδικός Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος ο Ταμίας Φώτης Γούναρης ο υπεύθυνος προβολής μέσω του site Νίκος Ματθαίου ο υπεύθυνος μεταφορών και εκδηλώσεων Βασιλειάδης Ανέστης.
από την επιτροπή Τουρισμού ο πρόεδρο Χρήστος Γεωρνάς και ΓλαβΊνα Πελαγία.
Η συνεδρίαση διήρκεσε πάνω από 4 ώρες με θέματα που ήταν αναγκαίο να παρθούν. Πρώτον απολογισμός της εκδήλωσης στο πλανητάριο.
Αποφάσεις σχετικά με τον ευρωπαϊκό σύνδεσμο σχετική επιστολή να σταλεί.
Απόφαση πάρθηκε ομόφωνη για τη δημιουργία δύο παραρτημάτων στα Ριζώματα του δήμου Τρικκαίων και στο δήμο Κύθνου.
το πρακτικό αποφασίστηκε να καθαρογραφεί και να σταλεί στα δύο παραρτήματα προκειμένου να αρχίσουν να λειτουργούν προς όφελος των δικών τους λουτροπόλεων.

Άλλο θεμα ήταν ο οικονομικώς απολογισμός του σύλλογοι του 2019 οπού ομόφωνα εγκριθηκε που ήταν πρόταση του Πρόεδρου ελεκτικής επιτροπές Γιώργου Πλαγάκου

Σχετικά με το ξινό νερό με πρόταση του αντιπροέδρου αποφασίστηκε να γίνει σε βάθος έρευνα προκειμένου στην επόμενη συνεδρίαση να παρθεί απόφαση για την παραπέρα ανάπτυξη της βιομηχανίας εμφιάλωση ξινού νερού.

Άλλο θέμα ήταν τα λουτρά της Θέρμης η σχετικά με την μελέτη που προτάθηκε από το δήμο Θεσσαλονίκης και η επιστολή του προέδρου προς το δημοτικό συμβούλιο

Σχετικά με την πρόταση για τη θέση του Β. Αντιπροέδρου .αποφασίστηκε το όλο θέμα να πάει στην επόμενη συνεδρίαση κι αν θα υπάρξει παραίτηση του σημερινού αντιπροέδρου Λέκκα Δημητρίου.
Στην συνέχεια ο πρόεδρος ευχαρίστησε το προσωπικό του ξενοδοχείου και ευχήθηκε σχετικά με την κρίση από πλευράς υγείας να πάνε όλα καλά και ο τουρισμός να προχωρήσει σε όλα τα επίπεδα αλλά και στο θεραπευτικό τουρισμό που εδώ και 16 χρόνια αγωνίζεται ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος.

Ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28.2.2020