ΠΡΟΣ ΤΑΙΠΕΔ ΘΕΜΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΘΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ

0

 

Πανphotos kopi pitas 2019

 

ελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας www.loytropoleis.com 2310905164 thessaloniki anestis_anastasiadis@yahoo.gr .
Θεσσαλονίκη 27/5/2021

Προς ΤΑΙΠΕΔ Κολοκοτρώνη 1 & Σταδίου, 105 62, Αθήνα, Ελλάδα

Γραφείο Πρόεδρου

Κύριε Πρόεδρε

Πληροφορηθήκαμε ότι το θέμα της Κύθνου δεν περπάτησε για μία ακόμη φορά με τον διαγωνισμό 18/5/2021
Τα σημερινά κτίρια κύριε πρόεδρε  κινδυνεύουν να κατεδαφιστούν από την αδρανοποίηση εδώ και πολλά χρόνια όπως και σε άλλες λουτροπόλεις
Για όλους αυτούς τους λόγους ζητούμε από το ΤΑΙΠΕΔ αλλά και από την Kκυβέρνησης  να δουν το όλο θέμα και να βρεθεί τρόπος ανάπτυξης αυτής της ιστορικής λουτρόπολης.
Πολλές φορές τονίσαμε  ότι θα ήταν καλά να περάσει στην τοπική αυτοδιοίκηση και με λίγα χρήματα να μπορέσει αυτή η Λουτρόπολη να ξαναλειτουργήσει.
Όπως βλέπουμε ο ιδιωτικός τομέας δεν θέλει να επένδυση  για διαφόρους λογούς και μάλιστα και  με τις σημερινές καταστάσεις σχετικά με την υγεία.
Τα χρόνια είναι δύσκολα και θα πρέπει με μια νέα προσπάθειά της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας να βρεθεί τρόπος αξιοποίησης όχι μόνο της Κύθνου αλλά όλων των λουτροπόλεων που σήμερα  προσπαθούν αρκετοί δήμοι  να βρουν ιδιωτικά κεφάλαια
Θα περιμένουμε  μια  απάντηση με αυτές  τις σκέψεις και απόψεις
Γεια το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

Υ.Γ. Κοινοποιείτε.

Υπουργείο Τουρισμού – Δήμο Κύθνου –Βασάλα Δημήτριο Αντιπρόεδρο δημοτικού συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ. του πανελληνίου Συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας  Μ.Μ.Ε.