προς τον δήμαρχο θεσσαλονικης

0
TO DASOS TON 500 STREMATWN STA LOYTRA

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM

Αριθμός προτ.138

Προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Ζέρβα Κωνσταντίνο

Κύριε δήμαρχε

Εδώ και δύο χρόνια έχουμε κάνει πρόταση σαν πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων  Ελλάδος προς τον δήμο Θεσσαλονίκης σχετικά με την παραχώρηση ενός stand στην παραλία της Θεσσαλονίκης  αυτά που μέχρι σήμερα δεν ενοικιάστηκαν προκειμένου να συνεδριάζουμε σε αυτόν τον χώρο δίχως πολλά έξοδα που έχουμε αυτήν την ανάγκη για  κάθε 15 μέρες .

Ζητούμε την παραχώρηση όπου είναι ανάγκη  να συνεδριάζουμε προκειμένου να έχουμε από αυτόν τον χώρο την προβολή του θεραπευτικού τουρισμού σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη μιας και συνεργαζόμαστε με τον Ευρωπαϊκό σύνδεσμο ιαματικών πηγών με έδρα τις Βρυξέλλες.

Μέχρι σήμερα κυρία δήμαρχε δεν πήραμε καμία απάντηση από τον Δήμο μας όπου  η  έδρα του συλλόγου μας είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Στην  συνεδρίαση μας  στις 24/9/2020 στο (καφέ του βασιλικού θεάτρου)  αποφασίσαμε να ξανά στείλουμε  νέα  επιστολή για μία ακόμη φορά προκειμένου μπας και έχουμε  μία θετική απάντηση κυρίως για  το stnd  με τα νερά που συνδυάζει ΤΑ  Νερά με τις   ιαματικές  πήγες της Ελλάδας.

Ένα άλλο θέμα είναι αν  ο δήμος Θεσσαλονίκης  θα ασχοληθεί και με τα  Λουτρά της Θέρμης και την αξιοποίηση των 500 στρεμμάτων που εμείς εδώ και χρόνια προβάλλουμε αλλά δεν παίρνουμε καμία απάντηση από το δήμο αν θα αξιοποιηθούν και πώς θα αξιοποιηθούν

Εν αναμονή της απάντησης

Με εκτίμηση                           Ο Γενικός Γραμματέας

ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης.              Μάκης Κιφοκέρης

 

Θεσσαλονίκη 17/9/2020