Επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας προς την Δήμαρχο Σκύδρας κυρία Κατερίνα Ιγνατιάδου   

0

Επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας προς την Δήμαρχο Σκύδρας κυρία Κατερίνα Ιγνατιάδου   

Θέμα: αξιοποίηση των ιαματικών πηγών της περιοχής.

Κυρία Δήμαρχε

Πριν χρόνια  ομάδα από το Δ.Σ. του πανελλήνιου συλλόγου Ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας  είχαμε επισκεφτεί  τον δήμο σας και την περιοχή των λουτρών.

Πρώτη μας  διαπίστωση ήταν ότι τα υπάρχοντα  λουτρά τα είχε στην κατοχή του ο Παππάς του χωριού με την παππαδιά να είναι το αφεντικό.

Επίσης είχαμε διαπίστωση ότι σε όλη την περιοχή έχει ιαματικά νερά και μάλιστα με μια τεράστια ομορφιά της περιοχής .

Αν δεν κάνουμε λάθος ο Παππάς που διαχειριζόταν τα λουτρά και μάλιστα με μια παράξενη περίφραξη έχει πεθάνει και δεν ξέρουμε σήμερα ποιος διαχωρίζετε έστω την υπάρχουσα πισινά ιαματικού νερού.

Ένα άλλο που διαπιστώνουμε από τις 64 αναγνωρίσεις Ελληνικών λουτροπόλεων από την αρμόδια επιτροπή τουρισμού η δίκια σας ιαματική πηγή δεν υπάρχει και δεν ξέρουμε αν έχετε κατάθεση φάκελο αναγνώρισης.

Με την σημερινή μας επιτολή ζητούμε αν βέβαια το επιθυμητέ να επισκεφτούμε 1ΟΝτο γραφείο δημάρχου για μια φιλική γνωριμία και στην συνέχεια να ξανά-επισκεφτούμε την περιοχή των λουτρών .

Πρόταση μας είναι κυρία δήμαρχε και νομίζουμε και δική σας μαζί με τα λουτρά του δήμου Αλμωπίας είναι να αξιοποιηθούν και τα δικά σας λουτρά

Θα περιμένουμε την πρόσκληση σας για το παραπάνω θέμα.

Με εκτίμηση

Γiα το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο πρόεδρος                         ο Γενικός Γραμματέας

Ανέστης Αναστασιάδης          Μάκης Κιφοκέρης

Θεσσαλονίκη 2.8.2019