προς δήμαρχο Καμένων Βούρλων

0

 

Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας www.loytropoleis.com

Προς δήμο Καμένων  Βούρλων  γραφείο δημάρχου κύριο Συκιώτη Ιωάννη

Κύριε δήμαρχε Καλημέρα σας .

Πληροφορηθήκαμε ότι τα λαϊκά λουτρά δεν θα λειτουργήσουν ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ διότι υπάρχει το πρόβλημα του ΤΑΙΠΕΔ με το ξενοδοχείο Γαλήνη.

Ο Δήμος εδώ και  3 χρόνια αν δεν κάνουμε λάθος  έχει  κάνει μία γεώτρηση δίπλα στο δημαρχείο και μάλιστα από την αρμόδια επιτροπή το Υπουργείο Τουρισμού έχει αναγνωριστεί ως ιαματικό

Το δικό μας απλό ερώτημα είναι αν ο δήμος θα πιέσει το ΤΑΙΠΕΔ  για το όλο πρόβλημα της περιοχής και το δεύτερο αν ο δήμος μπορεί να κάνει δικές του εγκαταστάσεις για τα λουτρά που έχουν αναγνωριστεί.

Ζητούμε  μία ενημέρωση αλλά και θέλουμε  να σας πληροφορήσουμε ότι τον Αύγουστο μήνα το διοικητικό συμβούλιο του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών καλεσμένο από το ξενοδοχείο Γαλήνη θα είμαστε εκεί για μία πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση της περιοχής.

Σκοπός της επίσκεψις είναι  να  πείσουμε  τους  πάντες για να ξαναγίνει η Λουτρόπολη των Καμένων βούρλων όπως ήτανε παλιά.

Ελπίζουμε κύριε δήμαρχε ότι θα κάνετε το παν μπας και ανοίξουν  και τα λαϊκά λουτρά αν “αναγνωρίστηκαν” γιατί κύριε δήμαρχε τα Καμένα βούρλα όπου  και αν γυρίσαμε διαπιστώσαμε σε πολλές επισκέψεις που κάναμε ότι είναι μια ιαματική πηγή.

Στα Καμένα βούρλα   υπάρχουν ιαματικές πηγές παντού και είναι λάθος που μέχρι τώρα  δεν έχουν αναπτυχθεί και σε άλλους χώρους και αφεθήκατε  μόνο ότι έχουμε τα λουτρά μόνο στο  ξενοδοχείο Γαλήνη που να και αυτοί σήμερα έχουν τεραστία προβλήματα.

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.. του συλλόγου

Ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης.

Πρώην Αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης

Και ιδρυτής και για δυο θητείες πρόεδρος του Συνδέσμου δήμων ιαματικών πηγών Ελλάδας

Υ.Γ Κοινοποιείτε ξενοδοχείο Γαληνή και στο  μέλος του Συλλόγου μας και εκπρόσωπο μας  στα Καμένα Βούρλα κύριο Μακρινίτσα .Μ.Μ.Ε.

Θεσσαλονίκη  11.7.2020