ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2020 ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

0

Πανελλήνιος σύλλογος οι  των  ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας..ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ WWW.LOYTROPOLEIS.COM THL 2310905164

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ 23/1/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 7.Μ.Μ.

Η συνεδρίαση Πραγματοποιήθηκε  τηλεφωνικά το Σάββατο 23/1/2021 και ώρα 7 μ.μ. προκειμένου να εγκρίνει  τον οικονομικό απολογισμό 2020 του συλλόγου που είναι έσοδα και έξοδα.

Στη συνεδρίαση παρόντες ήταν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και σύμφωνα με το καταστατικό θα πρέπει να ψηφίζεται ο οικονομικός απολογισμός όπου υπογράφεται από τον πρόεδρο, τον Ταμία και τον πρόεδρο της εξελεγκτικής επιτροπής και τα δύο μέλη που ενέκριναν τον  παραπάνω προϋπολογισμό μετά από λεπτομερή εξέταση όλων των αποδείξεων σχετικά με τα έσοδα και τα έξοδα.

Ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης αφού έλαβε το λόγο τηλεφωνικά διάβασε τον προϋπολογισμό εσόδων και εξόδων και ζήτησε από όλα τα μέλη και ατομικά από το καθένα την έγκριση του παραπάνω προϋπολογισμού που είναι ισοσκελισμένος και επίσης ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα ποσόν 150 ευρώ στην Εθνική τράπεζα.

τα μέλη μετά από διαλογική συζήτηση  που  πήραν το λόγο  ενέκριναν τον οικονομικό απολογισμό ομόφωνα .

ο πρόεδρος ευχαρίστησε τα μελή του Δ.Σ. και ευχήθηκε ότι ο νέος προϋπολογισμός 2021 θα είναι πιο δυναμικός, εφόσον από πλευράς υγείας όλα πάνε καλά όπου θα είναι πιο  λειτουργικός, γιατί τα έξοδα είναι πολλά και τα έσοδα εδώ και χρόνια ελάχιστα για ένα πανελλαδικό σύλλογο Το 2020    λόγω του γνωστού Ίου  δεν είχαμε  την  δυνατότητα στο σύλλογο να έχει τις πρέπουσες εισπράξεις αλλά και ένα μεγάλο ερώτημα είναι αν κάνει την χρονιάτικη του εκδήλωση του 2021που από εκεί έχει τα μοναδικά έσοδα.

Προϋπολογισμός Τόνισε ο πρόεδρος  είναι ισοσκελισμένος.

 ( Έσοδα 3.350 ευρώ και έξοδα 3.350 ευρώ)

Η  παραπάνω απόφαση είναι και πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου σχετικά με τον προϋπολογισμό. όπου θα γίνει και η φορολογική μας δήλωση.

Άλλο θέμα δεν υπήρχε και ο πρόεδρος έλυσε την συνεδρίαση

Πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης

Ο  Γενικός Γραμματέας Μάκης Κιφοκέρης.
Θεσσαλονίκη 23/1 2021.

 

Τα μέλη που ήταν παρών στην τηλεφωνική συνεδρίαση

 

Ο Αναπληρωτής πρόεδρος Νώντας Όχονας  ο Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Μεταλούλης  ο ειδικός γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος ο Ταμίας Φώτης Γούναρης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Βασιλειάδης Ανέστης Τασούλα Αυγερινού Άκογλαν Παναγιώτης,Τσικουρικας Αθανάσιος και Νίκος Ματθαίου
Από την εκτελεστική επιτροπή ο πρόεδρος Γεώργιος Πλαγάκος.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23/1/2021