ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΣΜΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 10/2/2023 ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ (ΦΙΛΟΙ) ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Πρακτικό του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και Λουτροπόλεων  Ελλάδας σχετικά με την εκδήλωση 10/2/ 2023 και τον  Χρονιάτικο  απολογισμό δουλειάς η  εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πλανητάριο της θέρμης Noesi

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη που ξεπέρασαν τους  170 και μηνύματα από τα παραρτήματά μας από την Κύθνο από το Ρίζωμα του δήμου Τρικαίων   και τα Καμένα βούρλα αλλά 50 με τους εκεί συνεργάτες μας.
Αρχικά ο Αντιπρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη με τους επίσημους ποιοι παρευρέθηκαν.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια για όλες τις ελληνικές λουτροπόλεις τι επενδύσεις έχουν γίνει ποιες λουτροπόλεις είναι κλειστές και πότε θα γίνουν νέες επενδύσεις.

Ακολούθως ο Αντιπρόεδρος διάβασε τον απολογισμό δουλειάς που έγινε από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου μέσα στο 2022.Ακολούθησε επίσης φιλικό γεύμα και λαχειοφόρος αγορά .
Στην συνέχεια τα μέλη του συλλόγου με ανάταση της χειρός  συμφώνησαν στον απολογισμό της χρονιάς του συλλόγου.

Επίσης διαβάστηκε εν συντομία ο οικονομικός απολογισμός του συλλόγου όπου τα έσοδα  είναι περίπου 3.000 το ίδιο και τα έξοδα στη χρονιά  Στις 3000 χιλιάδες ευρώ .

(Τα έσοδα και τα έξοδα κάθε χρόνο μπαίνουν στην υφολογική δήωση του συλλόγου)

Ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στο τέλος της εκδήλωσης ότι η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει στις 2 του Μάρτη στο χωριό Περιστέρα δίπλα στα λουτρά της Θέρμης .

Και αυτό για λόγους προβολείς των λουτρών της Θέρμης για άμεση αξιοποίηση εδώ και χρόνια που είναι κλειστά
Την πίτα του συλλόγου έκοψε με την παρουσία του ο δήμαρχος της Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος με τη συμμετοχή του προέδρου και του αντιπροέδρου Ανέστη Αναστασιάδη και Αχιλλέα Μεταλλούλη

Για το πρακτικό                          Θεσσαλονίκη 20/2/2023

Ο  πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης

Ο γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος           

 Ο Ταμίας  Φώτης Γουναράς .