ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. 6/9/2022 ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

0

Πρακτικό συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος 6/ 9 /2022.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο καφέ του βασιλικού θεάτρου ωραία 7:00 έως 9:30.
Παρόντες στη συνεδρίαση ήτανε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκτός από τρία μέλη που ήταν απόντες.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεπερνούσαν τα 35 και εκτός ημερήσιας διάταξης ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ενημέρωσε για τα τρέχοντα θέματα.
Αρχικά ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του δ.σ. μετά τις καλοκαιρινές  διακοπές και ευχήθηκε καλό φθινόπωρο και καλές δουλειές στο δ.σ..
Αρχικά αναφέρθηκε στο πρώτο θέμα που αφορούσε το συνέδριο του ευρωπαϊκού συνδέσμου στην Σλοβενία σε μία θαυμάσια Λουτρόπολη που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 23 του Σεπτέμβρη.
Ακολούθησαν τα άλλα θέματα που αφορούσαν αποφάσεις δημοτικών συμβούλων σχετικά με την Ανάληψη ευθύνης για την ανάπτυξη της κάθε λουτρόπολης της περιοχής τους.
Εν συνεχεία μπήκανε θέματα οικονομικά του συλλόγου .
ΑΛΛΗ προτάσεις σχετικά με τα λουτρά Ελευθερών Καβάλας αν θα πρέπει να παρέμβει ο σύλλογος προς το Υπουργείο τουρισμού προκειμένου να επισπευσθεί η Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Πολλά ειπώθηκαν ναι σχετικά μετά Λουτρά ριζώματος και την επίσκεψη που έκανε ο γραμματέας του συλλόγου μας Νίκος Κωτσόπουλος.

Επίσης αρκετή κουβέντα έγινε σχετικά με τα λουτρά καμένα Βούρλα που βγαίνει προς δημοπρασία προκειμένου να δοθούν σε ιδιώτες επενδυτές μιας τεράστιες περιοχής.

Το ίδιο και για τα λουτρά της ανατολικής ΔΗΜΟΥ  Λέσβου όπου και εκεί ο δήμος προκειμένου να τα αξιοποιήσει τα λουτρά Πολιχνίτου τα βγάζει σε πρώτη δημοπρασία σε ιδιώτες
Ο πρόεδρος στη συνέχεια ευχαρίστησε τα μέλη και υποσχέθηκε να δει αν θα αποσταλεί επιστολή προς τον Ευρωπαϊκό σύνδεσμο που να αφορά έναν χαιρετισμό από πλευράς του συλλόγου μιας και  δεν μπορούμε να είμαστε στο ιστορικό αυτό συνέδριο με την παρουσία όλων των ευρωπαίων που είναι 27 κράτη αρκετοί καθηγητές ευρωβουλευτές δήμαρχοι και λοιπά.
Άλλο θέμα δεν υπήρχε και ο πρόεδρος έλυσε την  συνεδρίαση
Για το δ.σ. του συλλόγου ο πρόεδρος  Αναστασιάδης Ανέστης και ο γραμματέας Μάκης Κιφοκερης που κράτησε Τα πρακτικά λόγω απουσίας λίγων ωρών του Νίκου Κωτσόπουλος.
Θεσσαλονίκη 16/9 του 2022.