ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 16/6/2022 ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

0

Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.www.loytropoleis.com 2310905164

Πρακτικό συνεδρίασης 16/6 του 2022 στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του γηπέδου Θέρμης Θεσσαλονίκης από ώρα 7.30 έως 9.30 μ.μ

Με την  παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου όπως του  πρόεδρου  Ανέστης Αναστασιάδης, του  Αντιπρόεδρου  Αχιλλέας Μεταλλούλης του  Γενικού  Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος Ο Ταμίας  Φώτης Γούναρης

ο  β Αντιπρόεδρος Βασιλειάδης Ανέστης και ο  υπεύθυνος προβολής Νίκος Ματθαίου.
Ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι αρκετά μέλη του δ.σ.  για λόγους  υγείας δεν είναι παρών στην παρούσα συνεδρίαση αλλά υπάρχει απαρτία.

Αρχικά ο πρόεδρος  ενημέρωσε το σώμα σχετικά με τα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που αφορούσε τη λειτουργία λουτροπόλεων τα διάφορα δημοσιεύματα και κυρίως το θέμα της μη  συμμετοχής  του  συλλόγου στο φεστιβάλ βιβλίου.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος μπήκε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που τα περισσότερα αφορούσαν τους δήμους που στην επικράτειά τους έχουν ιαματικές πηγές και που  αποφάσισαν οι ίδιοι να τις αξιοποιήσουν και όχι να τις εντάξουν στην εταιρεία (Ελληνικές λουτροπόλεις α.ε)..

Επίσης ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το όλο θέμα της ανάπτυξης αντί να γίνει εδώ και τώρα θα περάσουν τέσσερα χρόνια για μία μελέτη και συνέχεια αλλά  10 χρόνια αν θα αξιοποιηθούν με τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιηθεί  η κυβέρνηση και να φύγει ο μπελάς από το κεφάλι της αλλά και οι δήμαρχοι με αυτόν τον τρόπο να αναπαυθούν για 15 ολόκληρα χρόνια.

Ο πρόεδρος έκλεισε την συνεδρίαση αφού έγινε μία έντονη συζήτηση μεταξύ μελών όσον αφορά τις εκλογές του συλλόγου αν θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο μήνα αν όλα πάνε καλά από πλευράς υγείας

Άλλο θέμα δεν υπήρχε και ο πρόεδρος  ευχαρίστησε τα μέλη για αυτή τους την παρουσία ευχήθηκε περαστικά στα μέλη  που είναι άρρωστα και δεν παρουσιάστηκαν.

Υποσχέθηκε ότι μετά την  επίσκεψη του Αντιπροέδρου στα λουτρά Αγκίστρου Σερρών τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αν τα καταφέρουν να επισκεφτούν και άλλες λουτροπόλεις προκειμένου με αυτό τον τρόπο να προβάλλουν το θεραπευτικό τουρισμό από τα μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο.

Το παρόν πρακτικό το υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος  και ο πρόεδρος συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης
Θεσσαλονίκη 17/202