ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 8/11/2021 ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ

0

Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος.
Πρακτικό συνεδρίασης 8/11 20201  χώρος συνεδρίασης Θέρμη.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του προέδρου Ανέστη Αναστασιάδη του Αντιπροέδρου Αχιλλέα Μεταλούλη  του Νίκου Κωτσόπουλου του Νίκου Ματθαίου του Φώτη Γούναρη του Βασιλειάδη Ανέστη και από την επιτροπή πολιτισμού της Πελαγίας ΓλαβΊνα.
Ο πρόεδρος αρχικά καλωσόρισε τα μέλη του δ.σ. και δικαιολόγησε τους απόντες για τους γνωστούς λόγους της υγείας. (απόντες 5)

στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν τις ιαματικές πηγές το υπουργείο πολιτισμού το υπουργείο τουρισμού και ερωτήσεις βουλευτών σχετικά με τις ιαματικές πηγές.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος ενημέρωση για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πού ήτανε πρώτον το θέμα των εκδηλώσεων ΠΟΥ πραγματοποιήθηκε 15/10/2021  στο πλανητάριο.
Εν συνεχεία πρότεινε αν κατασκευαστεί το Ογκολογικό Νοσοκομείο  στη Θεσσαλονίκη και να κατασκευαστεί στην περιοχή της Θέρμης λουτρά Θέρμης.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου παραρτήματος ριζώματα του δήμου  Τρικκαίων  και τους ευχηθήκαμε Καλή επιτυχία.

 

Επίσης έγινε ενημέρωση για επερώτηση βουλευτών σχετικά με τα Λουτρά της κεντρικής Μακεδονίας από βουλευτή της Θεσσαλονίκης Βελόπουλος.

Τα άλλα θέματα ήτανε διαδικαστικά και ενημερωτικά στο τέλος της συζήτησης αποφασίσαμε ι μέσα στους επόμενους δύο μήνες που τελειώνει ο χρόνος στο 2021 να πραγματοποιηθεί ακόμα μία συνεδρίαση.

Έκλεισε η συνεδρίαση μετά από δύο ώρες και ακολούθησε ευρεία συζήτηση για πολιτικά θέματα που ενδιαφέρουν και τις ιαματικές πηγές άλλοι κυρίως στο θέμα της υγείας που αφορά όχι μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα.

διαβάστηκε  το δελτίο τύπου του ευρωπαϊκού συνδέσμου ιαματικών πηγών με έδρα τις Βρυξέλλες.
Ενημερωθήκαμε για τον ευρωπαϊκό συνδέσμου ιστορικών Λουτροπόλεων. Και επίσης ενημερωθήκαμε για την κλαδική εκθέσει filixenia και επίσκεψη στην παραπάνω έκθεση
ο Πρόεδρος έκλεισε τη συνεδρίαση μη υπάρχοντος αλλού θέμα και τους ευχαρίστησε όλους και έστειλε επίσης και ευχές στα τρία διαμερίσματα στην Κύθνο στα ριζώματα και στα καμένα Βούρλα.

Πρακτικά από τον ειδικό γραμματέα Νίκο Κωτσόπουλος.
Θεσσαλονίκη 8/2021

  • ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΩΝΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΚΡΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ