ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

0

Προς το προεδρείο του   6ου Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής 9 – 11 Οκτωβρίου στα Καμένα Βούρλα                                                         Θεσσαλονίκη 8/10/2020

Κύριε πρόεδρε

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και Λουτροπόλεων  Ελλάδας έχει μία ιστορία εδώ και 17 χρόνια.
Στόχοι του συλλόγου μας  είναι η ανάπτυξη  και προβολή του θεραπευτικού τουρισμού και μάλιστα σε όλους τους τομείς.
Πρόταση μας είναι σε όλους τους φορείς που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο και πραγματοποιούν διάφορα συνέδρια καλά είναι να καλούνται όλοι οι φορείς και όχι ο καθένας να  προβάλει τον εαυτό του για τον οργανισμό που εκπροσωπεί για δικό του όφελος.
Στα καμένα Βούρλα ο εκπρόσωπος του συλλόγου μας είναι ο Δημήτρης Μακρυνίτσας ο οποίος για πολλά χρόνια ασχολείται σαν εκπρόσωπος του δήμου παλαιότερα και σήμερα του συλλόγου μας με το παραπάνω αντικείμενο.
Ενημερώσαμε τον κύριο Μακρινίτσα να παρακολουθήσει το παραπίνω  συνέδριο Ακαδημίας Ιαματικής  ιατρικής και αν το επιτρέψετε να παρέμβει με έναν σύντομο  χαιρετισμό από πλευράς του συλλόγου μας.
Ευχόμαστε  καλή  επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου και καλά  πορίσματα από αυτό το συνέδριο προς όφελος της υγείας και της Ανάπτυξης του θεραπευτικού τουρισμού και της Ιατρικής πάνω στο αντικείμενο

Με εκτίμηση το Δ.Σ.. του συλλόγου

ο πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης.

Υ.Γ .Κοινοποιείτε στον εκπρόσωπο μας Δημήτριο Μακρινίτσα