Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας. Μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στο Μακεδονία Παλλάς 26 του μηνός.

0
ακεδονία Παλλάς 26 του μηνός.
Αρχικά ο πρόεδρος έκανε μια ενημέρωση για την παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου και της επιτροπής τουρισμού. Επίσης μια ενημέρωση σχετικά με τις λουτρόπολεις που σήμερα είναι κλειστές και πόσες ιαματικές πηγές έχουν αναγνωριστεί.
Εκτός ημερησίας διατάξεις ήταν η επιστολή του προέδρου προς δήμο Αλεξανδρούπολης για τά λουτρά που είναι κλειστά εδώ και χρόνια.
Άλλο θέμα ήτανε το ευρωπαϊκό συνέδριο ιαματικών πηγών που θα γίνει τον Σεπτέμβρη στην Λιθουανία και αν μπορεί κάποιος από τόν συλλόγου να είναι σε αυτή την εκδήλωση.
Στην σημερινή συνεδρίαση παρών η Νιόβη Παυλίδου πρώην περιφερική σύμβουλος κεντρικής Μακεδονίας όπου ανέλαβε και την φιλική υποχρέωση να συντάξει μια επιστολή του συλλόγου όπου θα σταλεί στο ευρωπαϊκό συνέδριο που θα γίνει 25=27 του Σεπτεμβρίου.
Στην συνέχεια ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης μπήκε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία θα γίνει ενημΠανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.
Μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στο Μέρωση στο δελτίο τύπου που θα βγει στις επόμενες ημέρες μιας και ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Μεταλλούλης και γραφεία τύπου έλειπε από την συνεδρίαση.
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ο γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος που κράτησε και τά πρακτικά η ειδική γραμματεία Τασούλα Αυγερινού. Ο ταμίας Φώτης Γούναρης τα μέλη Βασιλειάδης Ανέστης Νίκος Ματθαίος και η φίλη του συλλόγου μας Νιόβη Παυλίδου.
Στην επιτροπή τουρισμού παρών η Πελαγία Γλαβίνα Αντιπρόεδρος ο Αθανάσιος Κουτσονικόλας και παρών οι συνεργάτες μας από άλλες περιοχές που δηλώνουν παρών τηλεφωνικά
Ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας Σεραφείμ Οχονο για την προσφορά του για έναν νέο υπολογιστή στον σύλλογο. Oxovos snack
Τα όλα θέματα ήταν στην ημερήσια διάταξη ξεπέρασαν τα 28 και που όλα ήταν σημαντικά και που αφορούν όλες τις ειδήσεις και προτάσεις για όλα τα θέματα που αφορούν όλες τις ιαματικές πηγές της ελλάδας αλλά και τις Ευρώπης
Ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ενημέρωσης στο τέλος ότι η εκδήλωση του συλλόγου που αναβλήθηκε για δύο φορές θα πραγματοποιηθει 11/10/2024 του Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή στο πλανητάριο της Θέρμης.
Αυτά από το γραφείο γραφείο του προέδρου Αναστασιάδη Ανέστη.

<img class=”x16dsc37″ role=”presentation” src=”data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
Όλες οι αντιδράσεις:

Ρίτσα Παπαθωμά, Ανανίας Ερπισιμίδής και 3 ακόμη

8 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!

 

Σχόλιο
Κοινοποίηση