ξαφνικές εκλογες στον Συνδεσμο Ιαματικών πηγων Ελλάδας και Παρέμβαση ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΕΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ .WWW.LOYTROPOLEIS.COM anestis_anastasiadis@yahoo.gr θεσσαλονικης

                    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΕΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΗΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ .

Αν δεν καούμε λάθος στον σύνδεσμο δήμων ιαματικών πηγών Ελλάδος  αποφράσαν να κάνουν εκλογές στις 14/5/2022 και μάλιστα  με δική μας ερώτηση προς την αποκεντρωμένη γιατί δεν γίνονται εκλογές στον σύνδεσμο αφού πέρασαν τα δυο χρόνια πριν από αρκετός  μήνες .

Σήμερα  έχουμε μια είδηση μάλλον  θα γίνουν και μάλιστα κάπως μπιστικές εκλογές  που μάλλον   θέλουν να ξανά πάρουν τα παιδιά της Νέας δημοκρατίας την προεδρία κλπ και κυρίως τον Γραμματεία να είναι ο ίδιος εδώ  και χρόνια με 3.000 ευρώ τον μήνα και με τρις  υπάλληλους που δεν έχουνε δουλεία .

Καλούμε εμείς σαν πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος αν γίνουν οι εκλογές μάλλον  στις 14 του μηνός να βγει ένας νέο προεδρείο και νέος γραμματέας για να δώσει ζωή σε αυτόν τον πανελλαδικό φορέα για  να μπόρεση να δώσει ζωή στις ελληνικές λουτροπόλεις και όχι να κατασκευάζει διάφορες εταιρίες  για να βολεύονται κάποιοι με κάλους μισθούς .

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΑΔΑΣ

που δίνει την μάχη εδώ και 18 χρόνια για την ανάπτυξη και προβολή των ελληνικών και ευρωπαϊκών λουτροπόλεων  καλή τα μελή του συνδέσμου να μην πέσουν σε μεθοδευμένες εκλογές και να εκλέξουν προεδρείο και ε.ε. που θα μπορούν να προσφέρον και όχι να κάνουν ταξίδια αναψύχεις και επαφές για φωτογραφίες και τίποτε το σπουδαίο .

οι δήμοι πανελλαδικά προσφέρον όλα τα έξοδα του συνδέσμου για να κάνει κάτι αν αυτό δεν γίνετε και δεν ξέρουμε αν χεριάζετε να υπάρχει μιας με την δική τους πρόσφορα του σημερινού προέδρου  και μυστικά δημιούργησαν την νέα εταιρία ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ [[ΗΓΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε και μάλιστα δεχτήκαν να είναι και στο προεδρείο όπως και ο πρόεδρος της κεδκε .

θέλω εδώ σαν πρόεδρος του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος να μην παρεξηγηθώ για αυτήν την παρέμβαση μου στα εσωτερικά του συνδέσμου, αλλά το κάνω σαν ένας φορέας που ασχολείται με την ανάπτυξη των ελληνικών λουτροπόλεων αλλά και σαν ιδρυτής του Συνδέσμου και πρόεδρος του για δυο περιόδους  που άφησα έργο και μάλιστα πανελλαδικά αλλά και ευρωπαϊκά με πολλά προγράμματα κάτι που εδώ και χρόνια δεν έκαναν όσοι πρόεδροι και αν πέρασαν από αυτόν τον φορέα.   

Αυτά τα απλά για  ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον φορέα και κυρίως δουλεία έστω στους τρείς Υπάλληλους που να είναι και στην δουλεία τους και όχι σε δευτέρες δουλειές…

ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου ιαματικών πάγων και λουτροπόλεων Ελλάδος

 ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/5/2022