ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 15/12/2021 ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ

0

Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.www.loytropoleis.com 2310905164 anestis_anastasiadis@yahoo.gr –Thessalonniki
ΠΡΟΣΚΛΗΣ

Νέα ημερήσια διάταξη συνεδρίαση του Δ.Σ

Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. οι επιτροπές δουλειάς και τα προεδρεία των παραρτημάτων όπως παραστούν στην τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί 15/12 2021 στην Θέρμη προσφορά του ομίλου Θέρμης Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. και ώρα 7 μ.μ.

θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης εάν υπάρχουν.

1ΟΝ  θέμα δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με τα λουτρά Καϊάφα η αξιοποίηση περνά μέσα από την παραχώρηση του ακινήτου σε ιδιώτες.

2ΟΝ  Επιστολή προς τον δήμο Θεσσαλονίκης προς το αυτοτελές τμήμα διεθνών σχέσεων σχετικά με τις εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή και ανταλλαγή πληθυσμών πρόταση για συμμετοχή του συλλόγου μας.

3ΟΝ  Νέο αίτημα για παραχώρηση χρήσεις των ιαματικών πηγών θερμών Νιγρίτας προς τον Δήμο πρόταση να  πάρουμε απόφαση.

4ΟΝ  Ερώτηση για την αξιοποίηση των λουτρών της περιοχής θερμά Λήμνου από αρχηγό κόμματος της Βουλής.

5ΟΝ  Ενημερωτικές επιστολές από τον ευρωπαϊκό σύνδεσμο ιαματικών πηγών σχετικά με ένα συνέδριο με θέμα 365 μέρες τουρισμού για όλο το χρόνο

6ΟΝ  Επιστολή προς τον δήμαρχο Παρανεστίου Δράμας σχετικά με τις ιαματικές πηγές της περιοχής η απάντηση του δημάρχου μέσον του τύπου.

7ΟΝ  ή ΕΤΑΔ  παρατείνει την λειτουργία των ιαματικών λουτρών Αιδηψού και διαφημιστικό σποτ σχετικά με την προβολή των ιαματικών πηγών Χίου σχετικά δημοσιεύματα

8ΟΝ  Εφημερίδα της Κυβέρνησης καθορισμός διαδικασίες περιεχομένου και δικαιολογητικών παράβολο και κυρώσεων για τη γνωστοποίηση έναρξης λειτουργίας μονάδας ιαματικής θεραπείας και κέντρο ιαματικού τουρισμού θερμαλισμού και κέντρο θαλασσοθεραπείας Υπουργείο Τουρισμού.

9ΟΝ  Δημοσίευμα σχετικά με τις καταπτώσεις στον δρόμο προς τα θερμιά του δήμου Παρανεστίου προϋπολογισμός 500,00 ευρώ

10ΟΝ  Απάντηση Ζαχαράκη υφυπουργού τουρισμού στην ελληνική λύση σχετικά με το σχέδιο ανάπτυξης των ιαματικών πηγών Καϊάφα

11ΟΝ  Το  επικυρωμένο επιχειρησιακό πρόγραμμα αξιοποίησης με 30 στόχους ΤΑΙΠΕΔ  παρουσίασε αξιοποίηση το οποίο εγκρίθηκε και  περιλαμβάνει 30 συγκεκριμένες προκλήσεις που καλείται να διεκπεραιώσει και αρκετές ιαματικές πηγές.

12ον  Η εφημερίδα Ροδιακή δημοσιεύει επιστολή του προέδρου Ανέστη Αναστασιάδη προς τον δήμαρχο της Ρόδου η αξιοποίηση ιαματικών πηγών Κοσκινού.

13ΟΝ  Επίσκεψη του προέδρου Ανέστη Αναστασιάδη και το μέλος της επιτροπής τουρισμού Πελαγίας  Γλαβίνα  στην έκθεση τουρισμού philoxenia.
.

14ον  Δελτίο τύπου από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο  εντευκτήριο το αθλητικό πολιτιστικού  ομίλου Θέρμης Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

15ον  Αλυκές του κίτρους και σχετικές φωτογραφίες από τα λασπόλουτρα της περιοχής

16ον  Ένα οδοιπορικό σχετικά με τα Λουτρά καλλιδρόμου Φθιώτιδας σε έναν τόπο όπου η φύση συνυπάρχει με την ιστορία και μας προτείνουν κοντινές εκδρομές στην παραπάνω περιοχή.

17ον  Τουριστικό γραφείο που δημοσιεύει τις καλύτερες ιαματικές πηγές στην Ελλάδα όπως είναι τα Λουτρά αγκίστρου Σιδηροκάστρου Αριδαία Πόζαρ Αριδαίας κλπ

18ον  Θέμα επισκέψεις του ειδικού γραμματέα Νίκου Κωτσόπουλου στα λουτρά Τραϊανούπολης του δήμου Αλεξανδρούπολης κλπ

19ΟΝ  Κουσκούκης θεραπευτική δράση  επιστημονικό δημοσίευμα για τις ιαματικές πηγές και τον τρόπο θεραπείας.

20ΟΝ  Αναγνώριση του φυσικού Πόρου νερού γεώτρησης λουτρών Ηραίας Δήμου Γορτυνίας  ιαματικού νερού εφημερίδα της κυβέρνησης.

21ΟΝ  Κικίλιας πώς κερδίσαμε τον σεβασμό του πλανήτη ως ασφαλής προορισμός έρχεται νομοσχέδιο στη Βουλή που αφορά και τις ιαματικές πηγές μάλλον πρόκειται για το νομοσχέδιο Θεοχάρη για το οποίο έγινε αρκετή κουβέντα ,μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δει και δεν ξέρουμε αν θα περάσει από τις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

Τέλος ενημερωτικός απολογισμός διετίας του προέδρου της κοινότητας Νέας Μαδύτου Επαμεινώνδα Όχονα  αναπληρωτή προέδρου του συλλόγου μας
πολιτικά γεγονότα σχετικά με τον Νίκου Ανδρουλάκη και σχετικό δημοσίευμα στα Τρίκαλα του  παράρτημα μας.

 

Υ.Γ. Απάντηση από το Μακεδονία Παλλάς

Άλλο θέμα δεν υπάρχει

 

Για το .Δ.Σ. του συλλόγου

ο πρόεδρος

 

Ανέστης Αναστασιάδης.                      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8/12/2021