ΝΈΑ ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΔΙΆΤΑΞΗ για την ΔΕΥΤΕΡΑ 16.9.2019 και ώρα 7.30 Μ.Μ. στα γραφεία του συλλόγου στην Ιβήριδος 9, Θεσσαλονίκη

0

ΝΈΑ ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΔΙΆΤΑΞΗ ΜΕΤΆ ΤΑ ΜΠΆΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΎ

Καλούνται τα μέλη  του Δ.Σ. και τα προεδρεία των επιτρόπων,   μέλη  της Ε.Ε. αλλά και οι επιστημονικοί συνεργάτες όπως προσέλθουν σε τακτική συνεδρίαση  του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεως Ελλάδας  την  Δευτέρα16.9.2019 και ώρα 7.30 Μ.Μ. στα γραφεία του συλλόγου στην Ιβήριδος 9, Θεσσαλονίκη

               Με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης

1ον  Καλωσόρισμα του Προέδρου μετά από τις διακοπές των μελών του συλλόγου και επισκέψεις σε διάφορες  λουτροπόλεις σε όλη την Ελλάδα..

2ον Επιστολή στο ξενοδοχείο miraggio spa Παλιούρι Χαλκιδικής  για μια επίσκεψη και συνεδρίαση του .Δ.Σ. στον παραπάνω χώρο αλλά και επίσκεψη στα λουτρά της Αγίας Παρασκευής και επαφή αν υπάρχει νέα διοίκηση.

3ον Επιστολή προς το Υπουργείο Τουρισμού και πρόταση για μια συνάντηση με τον Υπουργό σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη.

4ον Επιστολή προς τον Δήμαρχο Θέρμης με θέμα να φιλοξενούνται τα δελτία τύπου του συλλόγου μας στην μηνιαία εφημερίδα του δήμου «ΘΕΡΜΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ»

5ον Ενημερωτική παλιά επιστολή προς το ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τα λουτρά που είναι στην δική του δικαιοδοσία και αν θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για ανάπτυξη αυτών των λουτροπόλεων –Κύθνος –Θερμοπύλες. κλπ

6ον Επιστολή προς Δήμο Κύθνου και πρόταση τα λουτρά να περάσουν στον δήμο και όχι εδώ και χρόνια να περιμείνουν κάποιον επενδυτή που δεν θα έρθει και πρόταση για δικό τους μεταφορικό μέσον.

7ον Άποψη του πρόεδρου μετά την τηλ επαφή που είχε με τα λουτρά Τραίανούπολη και λουτρά ΓΕΝΙΣΑΙΑΣ σχετικά με  την σημερινή κατάσταση .Σχετική επιστολή στα μέσα ενημέρωσης και στους δήμους Αλεξανδρούπολης και Ανδήρων.

8ον Καταλήψεις στα Λουτρά Καϊάφα και πρόταση από τους παράγοντες της περιοχής για την άμεση λειτουργιά της λουτρόπολης –πρόταση δική μας, την είχαμε επισκεφτεί πριν 4 χρόνια και είχαμε κάνει και σχετική  πρόταση.

9ον Πρόταση για συνεδρίαση  του Δ.Σ. στα Λασπόλουτρα Κρινίδων του Δήμου Καβάλας με την άμεση παρουσία του συνεργάτη  μας  Παπαδήμα  Γιώργου στην περιοχή και την ετοιμασία αυτής της εκδηλώσεις όπως και στα λουτρά Ελευθερών Καβάλας

10ον  Επιστολή προς τα Λουτρά Κυλλήνης γραφείο  διευθυντή   του συγκροτήματος κύριο Στράτο Μαυραλεξάκη για την λειτουργία της λουτρόπολης όλη  την  χρονιά.

Άλλη πρόταση για μια δική μας επίσκεψη στην παραπάνω λουτρόπολη .Είχαμε τηλ επαφή με την λουτρόπολη και το προσωπικό .Μεγάλη δημοσιότητας της παραπάνω πρότασης

11ον Εφημερίδα της κυβέρνησης σχετικά με την διανομή ιαματικών φυσικών πόρων σε περισσότερες εγκαταστάσεις

12ον Αναγνωρίσεις 63 λουτροπόλεων και ενημέρωση για θεραπευτικές ενδείξεις αλλά και αντενδείξεις .Σύνολον φακέλων για αναγνωρίσεις 124.

13ον Ερεύνα για τον Τουρισμό Τρίτης Ηλικίας στην Ελλάδα και η συμβολή του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα –διαΝΕΟσις .

14ον Επιστολή προς τον Δήμο Σκύδρας γραφείο κυρίας Δημάρχου με θέμα τα λουτρά της περιοχής που παραμένουν αναξιοποίητα  και επίσκεψη μελών του συλλόγου για  γνωριμία με την κυρία δήμαρχο  και προτάσεις

15ον Λουτρά Νισύρου και ενημέρωση για τα λουτρά Θερμοπυλών όπως και δελτίο Τύπου της προηγουμένης συνεδρίασης.

Άλλες προτάσεις από μέλη του Δ.Σ.

 Ο Πρόεδρος                                        Ο Γραμματέας

Ανέστης Αναστασιάδης                      Μάκης Κιφοκέρης