ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 7.2.2020 ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ 

0

Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com

ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 7.2.2020 ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ  ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 8.1.2020 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΥ 

Δελτίο Τύπου 13-1-2020

Οι εξελίξεις στον θεραπευτικό τουρισμό και η εικόνα των ελληνικών λουτροπόλεων  μετά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του  Πανελληνίου Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη.

Στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. και των Επιτροπών του Συλλόγου για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Πανελληνίου Συλλόγου, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλές από τις ελληνικές λουτροπόλεις και τις πρωτοβουλίες που έλαβε ο σύλλογος την τελευταία περίοδο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πάγια θέση του Πανελληνίου Συλλόγου για την διεύρυνση της λειτουργίας των ελληνικών λουτροπόλεων καθ όλη την περίοδο του έτους.   

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από τα όργανα του Πανελληνίου Συλλόγου σε ελληνικές λουτροπόλεις, όπως την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του Πανελληνίου Συλλόγου και του ΤΑΙΠΕΔ, την ανταλλαγή επιστολών με την αντιπερειφέρεια Καβάλας σχετικά με τα λουτρά Ελευθερών Καβάλας και την  επένδυση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της λουτρόπολης, καθώς και για τις εξελίξεις σχετικά με τα των λουτρά των Καμένων Βούρλων.

Παράλληλα, ο κ. Αναστασιάδης, ενημέρωσε τα μέλη του σώματος για τα λασπόλουτρα των λουτρών Πικρολίμνης στο Κιλκίς και την πρόσκληση προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο για επίσκεψη σ αυτά, καθώς και για τις επαφές που αναπτυχθήκαν με δήμους που έχουν στην επικράτειά τους ιαματικές πηγές με την ευκαιρία των εκλογών στον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας και την συγχαρητήρια επιστολή προς τη νέα διοίκηση του οργάνου.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της πίτας του οργάνου και ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά. Το τυχερό κομμάτι έπεσε στον Πρόεδρο Ανέστη Αναστασιάδη και στο μικρό μας μέλος Γρηγόρη Λαμπρίδη.

ΕΤΗΣΙΑ ΕΛΔΗΛΩΣΗ

Κλείνοντας σας ενημερώνουμε ότι όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η χρονιάτικη εκδήλωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 8 μ.μ. στον υπέροχο χώρο εκδηλώσεων του Noisis (Πλανητάριο) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με την υποστήριξή των εταιριών Αφοί Κουμπατσιάρη και Ohonos snacks του αντιπροέδρου Νώντα Όχονα. 

Η ετήσια εκδήλωση –απολογισμός δουλειάς των μελών και φίλων του Πανελληνίου Συλλόγου φέτος «εμπλουτίστηκε» με την πρόσκληση προς τον κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. αν. καθηγητή Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, ο οποίος θα απευθύνει ομιλία για τις προοπτικές ανάπτυξης των ελληνικών λουτροπόλεων.

Ευχαριστούμε για την προβολή, τη μετάδοση και την δημοσίευση.

Για το Γραφείο Τύπου 

Αχιλλέας Μεταλούλης 

Τηλ. επικ. 6944440224

axmetaloulis@gmail.com