ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ 2023

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

————————————————————————————–

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ 2023  από τον πρόεδρος Ανέστη Αναστασιάδη.

Κάθε χρόνο κάνουμε μια εκδήλωση ουσιαστικά απολογισμού του έργου της χρονιάς και παράλληλα αν υπάρχει σπόνσορας προσπαθούμε να έχουμε και μερικά έσοδα για τις ανάγκες του συλλόγου και την λειτουργιά του γραφείου .

το 2022 με τα γνωστά γεγονότα δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε την έκδηλη της χρονιάς άρα πάμε για τις αρχές του 2023 αν τα καταφέρουμε και δεν έχουμε ξαφνικά γεγονότα από πλευράς υγείας και  εκλογές κλπ θα πρότεινα όπως τις περισσότερες φορές την εκδήλωση την κάναμε τον Φεβρουάριο  μηνά .

Άρα αν δεν έχετε άλλη πρόταση ας την προγραμματίσουμε στις αρχές του μήνα  10-11 και  να είναι ημέρα Παρασκευή η Σάββατο.

Θέλω επίσης να σας ενημερώσω ότι για λογούς πάντα φιλίας με τους αδελφούς Κομπατσιάρη   Α.Ε. θέλησα  με μια απλή επιστολή να θυμίσω  στον Διονύση Κομπατσιάρη Α.Ε.  αν για μια ακόμη φορά θελήσουν να τους έχουμε (σπόνσορες) της εκδήλωσης μας αλλά και για την φιλιά μας που είχαμε με τον Αντώνη Γούλα που έφυγε από την ζωή εδώ και δυο χρόνια ας συνεχιστή αυτή η πρόσφορα του .

ο Διονύσης δεν μου απάντηση απλά έδωσε εντολή στο Πλανητάριο λέγοντας ναι ότι θέλει ο σύλλογος να είναι εντελώς δωρεάν.

Σχετικά  με τα διάφορα δώρα στην εκδήλωση προσωπικά έμενα αυτή  η ιστορία με έχει κούραση να εκλιπαρώ τις λουτροπόλεις και τα διάφορα ξενοδοχεία για την λαχειοφόρα αγορά μας και δεν ξέρω αν αυτήν την δουλεία αν μπορεί να την κάνει κάποιο άλλο μέλος .

Ένα άλλο  θέμα είναι αν σε αυτόν  τον απολογισμό στην εκδήλωση θελήσουμε να τον εκμεταλευταιουμε και ολίγων πολιτικά  να καλέσουμε από το   κάποιον  δυνατόν ομιλητή η και τον ίδιο τον Ανδρουλάκη η και τον Παπανδρέου ΠΟΥ  ασφαλώς δύσκολα να το δεχτούν   η κάποιον που στην περιοχή του έχουν λουτρά

Αν και στα τόσα χρόνια δεν το κάναμε αλλά η χρόνια είναι χρόνια εκλογών και η δεξιά όπως  βλέπετε δεν  καταλαβαίνει τίποτε και όλες τις εκδηλώσεις της κάνει δίκες του το ίδιο όπως  πάντα και ο Σύριζα.

Ένα άλλο θέμα είναι ότι εδώ και χρόνια αυτήν την εκδήλωση την κάνουμε στον ίδιο χώρο αλλά αν είχαμε κάποιον   άλλον σπόνσορα πιθανών να είχαμε  άλλο χώρο αλλά τώρα θα πρέπει και το 2023 η εκδήλωση να γίνει στο Πλανητάριο .

Από πλευράς συμμετοχής πολλές φορές είχαμε και άσχημες καιρικές συνθήκες και η παρουσία πολλών  δεν  ερχόντουσαν . τώρα αν τον Φεβρουάριο   ο καιρός θα είναι κάπως καλύτερος και λόγο εκλογών ίσως  να έχουμε περισσότερο κόσμο .

Η πρόσφορα είναι για 100 άτομα πάνω από 100 όσοι έρθουν θα πληρώσουν αυτό που θα πάρουν  αν δεν κάνω λάθος .

Ένα άλλο αν βγουν οι προσκλήσεις από τώρα και αν μπορούμε να τις δώσουμε άσχετε αν έρθουν η όχι για να μπορέσουμε να βγάλουμε τα έξοδα που πάντα είναι δύσκολα

Τώρα το κόστος της κάρτας πάντα μας προβλημάτισε και βάζαμε το ελάχιστο πόσον ήταν  10 ευρώ που είναι εντελώς αστείο το πόσον με αυτό  που προσφέρουμε φαγητό ποτά γλυκά κλπ .

Αν το βάλουμε 15 καλά είναι αλλά αν έρθει ένας  με 3 άτομα θα πρέπει να πληρώσει 45 ευρώ και αν πάρουν και λαχεία θα τους βγει γύρο στα 60 ευρώ  και εκεί είναι και η δυσκολία

Όσο για τον απολογισμό θα έχουμε έναν τεκμαιρόμενο απολογισμό και έναν καλό χαιρετισμό και όχι της πλακάς γατί απλά έχουμε μπροστά μας τριπλές  εκλογές  και αυτό τα λέει όλα ..

Αυτά από τον πρόεδρος ακούμε απόψεις

Θεσσαλονίκης 12/11/2022