ΕΦΥΓΕ ΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ

0
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Έφυγε για πάντα ένας αγαπητός φίλος γιατρός και σύντροφος Παρασκευάς Χατζίδης ορθοπεδικός καθηγητής. Ο Παρασκευάς ήταν ο γιατρός μας ήταν ο φίλος μας ήταν και συγγενείς μας ήταν και από το Πλατύ Ημαθίας όπου σήμερα 2/10/2020 ζήτησε να τον κηδέψουν στο χωριό του στο Πλατύ Ημαθίας κοντά στους δικούς σου γονείς.
Το πληροφορήθηκα σήμερα και δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό που έλεγε πάντα ότι δεν θα πάρω σύνταξη αλλά θα συνεχίσω την ιατρική μου για να μπορέσω να προσφέρω ότι μπορώ στο συνάνθρωπό μας.
Ο Παρασκευάς ήτανε Το γελαστό παιδί όπου στα νοσοκομεία υπηρέτησε για πολλά χρόνια στο Ιπποκράτειο και αργότερα σε διάφορες κλινικές τον είχαν σαν Θεό όχι μόνο σε γιατρό αλλα σαν άνθρωπο .
ήτανε το παιδί που γνωρίσαμε και μεγαλώσαμε μαζί στο Πλατύ Ημαθίας γιος παπά του Παπαθεοδώρου που λένε και για αυτός ο ιός δεν θα επιτρέψει σε πολλούς φίλους να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.
Να που φτάσαμε να μην μπορούμε να πούμε το τελευταίο αντίο στους ανθρώπους τους δικούς μας στους φίλους μας στους συντρόφους μας στο γιατρό μας.
Θέλω να στείλω τα θερμά μου συλλυπητήρια στα δύο του παιδιά στη γυναίκα του και σε όλους τους συγγενείς που θα τον πούνε αύριο από το Πλατύ Ημαθίας το τελευταίο αντίο σε έναν μεγάλο άνθρωπο σε έναν μεγάλο γιατρό σε έναν γελαστό Παρασκευά που πλέον ούτε θα τον πάρω τηλέφωνο να μου πει τη γνώμη του για ιατρικά ούτε για να μου πει τα αστεία που λέγαμε για το ΠΑΣΟΚ κλπ.
Παρασκευά έτσι λένε να είναι το χώμα ελαφρύ που θα σε σκεπάσει δεν θα σε ξεχάσουμε οι χιλιάδες άρρωστη σου που πέρασαν από τα χέρια σου θα θυμούνται πάντα τον γιατρό Παρασκευά.
Ένα μεγάλο αντίο Παρασκευά από εμένα τον Ανέστη Αναστασιάδη και τη Χαρούλα που την έκανες δύο φορές εγχείρηση.
Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ από πλευράς του κινήματος-ΠΑΣΟΚ που θυμάμαι στο νοσοκομείο όπου έδινες τις μάχες για τις ιδέες μας
Αντίο φίλε Παρασκευά.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "ΠΛΑΤΥ PLATI SHOT ON REDMI NOTE MI DUAL CAMERA"

1.820
Απήχηση
259
Αλληλεπιδράσεις
Προώθηση δημοσίευσης
<img class=”j1lvzwm4″ src=”data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
<img class=”j1lvzwm4″ src=”data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
16
3 σχόλια
3 κοινοποιήσεις
Μου αρέσει!

 

Σχόλιο
Κοινοποίηση