ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ

0
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ  KAI ISTORIKES FOTOGRAFIES
Διάβασα στο facebook σχετικά με το συνέδριο της Σλοβενίας ότι γιορτάσετε και τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του ευρωπαϊκού συνδέσμου ιαματικών πηγών στις Βρυξέλλες.
Θυμάμαι όταν ιδρύσαμε αυτόν τον Ευρωπαϊκό σύνδεσμο με τα ελάχιστα μέλη από όλη την Ευρώπη βγάλαμε προεδρείο χωρίς ακριβώς να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε για τις ιαματικές πηγές της Ευρώπης.
Και  εκλέξαμε  τον πρόεδρο από τη Γερμανία καθηγητή τον κύριο Κισνερ από ότι έμαθα έφυγε από τη ζωή δύο αντιπροέδρους εννοούσα από την Ιταλία και ένας από την Ελλάδα όπως εγώ Ανέστης Αναστασιάδης.
Περάσαμε πάρα πολύ καλά επισκεφτήκαμε πολλές ιαματικές πηγές πήραμε αποφάσεις για λουτρικο  επίδομα σε όλη την Ευρώπη και εγώ θυμάμαι στην Ελλάδα είχα κάνει μία πρόταση μέσω της Κομισιόν να υπάρχει χρηματοδότηση για  τα ιαματικά λουτρά στην Ελλάδα που  ήταν σε άθλια κατάσταση κάτι βέβαια που δεν περπάτησε.
Εύχομαι σαν άνθρωπος που έβαλα και εγώ τη σφραγίδα σε αυτό τον οργανισμό από πλευράς της Ελλάδας να συνεχίσετε τον αγώνα τότε εγώ ήμουν αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης τώρα έχουμε  ιδρύσει εδώ και 18 χρόνια τον σύλλογο μας αλλά δύσκολα είναι συμμετέχουμε σε αυτά τα όργανα του ευρωπαϊκού συνδέσμου.
Να είστε  καλά και δεν ξέρω αν περιμένουμε τα ακριβή αποτελέσματα αυτού του συνεδρίου διαβάζω στο facebook κάποιες λεπτομέρειες και φωτογραφικό υλικό.
Λήψη όλων των συνημμένων ως αρχείο zip

  • thumbnail (11).jpg
    144.5kB
  • thumbnail (10).jpg
    124.7kB