ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΛΟΥ

0

 

Προς τον Δήμαρχο του δήμου Μήλου κύριο Μικέλη Εμανούλ

Κύριε δήμαρχε

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πώς ο αγώνας του συλλόγου μας ‘Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας’ συνεχίζει τον αγώνα του εδώ και 17 χρόνια σχετικά με την προβολή και την ανάπτυξη του θεραπευτικού Τουρισμού και όλων των Ελληνικών λουτροπόλεων.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι συνεργαζόμαστε με τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο ιαματικών πηγών πού έχει έδρα τις Βρυξέλλες και αυτό βοηθάει στον καλύτερο συντονισμό των ελληνικών και ευρωπαϊκών μητροπόλεων.

Σχετικά με τα λουτρά της Μήλου που είναι μπροστά στην παραλία τα έχουμε επισκεφθεί αρκετές φορές τα προηγούμενα χρόνια πριν ανακαινιστούν και νομίζουμε  σήμερα προσφέρουν κάτι παραπάνω στον Τουρισμό του δήμου σας.

Θέλουμε να μας ενημερώσετε εάν η σημερινή κατάσταση των λουτρών είναι αυτή που θα παραμείνει όπως είναι σήμερα και δεν μπορεί να αναπτυχθεί παραπέρα και αν υπάρχουν μελέτες πάνω σε αυτό το θέμα.

Η Μήλος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της πατρίδας μας και με αυτήν μας την επιστολή που κοινοποιείται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης κάνουμε έκκληση στον κόσμο να επισκεφτούν τα λουτρά της Μήλου που είναι θαυμάσια και συνέχεια τον γνωστό θαλάσσιο  τουρισμό της  Μήλου που  είναι μία τουριστική ατραξιόν.
Υπόσχεση του συλλόγου μας εάν τα καταφέρουμε και ξεφύγουμε από τον σημερινό Ίο θα επισκεφθούμε τον Δήμο σας θα δούμε από κοντά την ανακαίνιση της λουτρόπολης και θα προτείνουμε κι άλλες λύσεις ανάπτυξης θεραπευτικού τουρισμού.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε δημιουργήσει παράρτημα του συλλόγου μας στην Κύθνο για να είμαστε ποιο κοντά στα λουτρά της περιοχής με πρόεδρος τον Δημήτρη  Βασάλο αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβούλιου του δήμου Κύθνου.
Με αυτά τα λίγα κύριε  δήμαρχε εύχομαι η δύσκολη αυτή η χρονιά να ξεπεραστεί και ο τουρισμός να συνεχίσει σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο νησί της Μήλου.

Ιαματική πηγή σας  αναγνωρίστηκε ΦΕΚ 11/31/Β/2016 και αυτός ήταν ένας μεγάλος αγώνας από το 1983 και μέχρι σήμερα και νομίζουμε από εδώ και στο εξής  θα υπάρχει και ανάλογη ανάπτυξη όπως και το ειδικό σήμα λειτουργίας που είναι αναγκαίο να υπάρχει.
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του συλλόγου
Ο Πρόεδρος

Ανέστης Αναστασιάδης.

Θεσσαλονίκη 27.6.2020

Υ.Γ Κοινοποιείτε Μ.Ε. –δήμους με ιαματικά λουτρά