ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΣΤΑΣΙΑΔΗ

0

ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΗΜΩΝ ΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Ε.Ε. ΣΤΙΣ 14/5/2022 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΑΠΟ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΑΛΔΑΣ

Τα μαγειρέματα έκαναν την δουλεία τους και ξανά το ίδια μια τρύπα στο νερό ένας σύνδεσμος με τρεις υπάλληλους που η μια είναι κάπες   εξόριστη και οι άλλοι   οι δυο κάνουν πως δουλεύουν και ένας γραμματέας που είναι  σχεδόν μόνιμος  που παριστάνει  τον ξερόλα για όλα με έναν καλό και βαρβάτο μισθό . και όλοι οι δήμαρχοι κλπ ήρθαν και ψήφησαν αυτήν την κατάσταση, και μάλιστα με  ευχές από την κυρία Νατοπούλουτο δικό μου ερώτημα είναι εφόσον έκαναν την Εταιρία Ελληνικές Λουτροπόλεις Α.Ε τι αρμοδιότητες έχει από εδώ και στο εξής ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών πηγών Ελλάδας;  ασφαλώς καμία αρμοδιότητα;  ο νέος ξανά πρόεδρος δήμαρχο Κύθνου  είναι μέλος της εταιρίας και ο Γραμματέας και δεν ξέρω αν θα είναι ο ίδιος  όπου πάει εκλέγετε σαν μαϊντανός σε διάφορα πόστα για ταξίδια..

  άρα είναι ένα ερώτημα γιατί να  πληρώνουν οι δήμοι σε έναν  φορέα που δεν έχει καμιά αρμοδιότατα;  και αυτό   είναι ένα μεγάλο  ερώτημα από εδώ και στο εξής.

Όταν ιδρύσαμε τον σύνδεσμο ένα στόχο είχαμε να έχουμε όλες τις αρμοδιότητες που αφορούν την ανάπτυξη των ελληνικών λουτροπόλεων  και όχι να είμαστε μαϊντανοί  της κάθε κυβέρνησης..

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 16/5/2022