Εγγραφή νέου μέλους του συλλόγου.

0

Προς τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Κύθνου κύριο Δημήτριο Βασάλο.

Κύριε Αντιπρόεδρε  μετά από την τηλεφωνική μας επαφή  και την ιστορική μας φιλία σας ενημερώνουμε ότι είστε πλέον μέλος του πανελληνίου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη. 

Θέλουμε να τονίσουμε ότι είστε από τα ιστορικά στελέχη στον τομέα του θεραπευτικού τουρισμού όπου η  Κύθνος κρατάει την πρωτιά με την Ιστορική λουτρόπολη που χτίστηκε από την εποχή του Καποδίστρια. 

Θέλουμε με τη δική σας παρουσία αλλά και του Δήμου σας να συμβάλετε από τη θέση του μέλους  του συλλόγου μας αλλά και σαν επιστημονικού μας  συνεργάτη   να βοηθήσετε  όπως προσφέρατε και πριν  τόσα χρόνια από τον χώρο του «Συνδέσμου δήμων Ιαματικών πηγών Ελλάδας αρκετά σε αυτόν τον χώρο.  

  Η δική μας πρόταση είναι  πλέον από άλλη θέση αυτού του ιστορικού συλλόγου εδώ και 14 χρόνια από την ίδρυση του να συμβάλετε για την ανάπτυξη του θεραπευτικού μας  τουρισμού όχι μόνο της Κύθνου αλλά και όλης της Ελλάδας. 

Η εγγραφή σας σαν μέλος του συλλόγου μας  έγινε δεκτή με μεγάλη αγάπη ότι θα συμβάλετε στους στόχους  που είναι Ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού μας τουρισμού σε όλο τον κόσμο και  σε όλους τους τομείς. 

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι θα μας  εκπροσωπείτε αν έχετε χρόνο και όρεξη σε όλες τις νησιωτικές  περιοχές της Ελλάδας που έχουν Ιαματικές πήγες εφόσον θα έχουμε και την ανάλογη πρόσκληση. 

 Για το ΔΣ του συλλόγου . 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ                              ΜΑΚΗΣ ΚΙΦΟΚΕΡΗΣ                                                               

 Υ.Γ.
Κοινοποιείτε γραφείο Δημάρχου και πρόεδρου δημοτικού συμβουλίου