ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

0

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ WWW.LOYTROPOLEIS.COM . ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310905164 -6948948426.

Προς τον Ευρωπαϊκό σύνδεσμο ιαματικών πηγών έδρα Βρυξέλλες γραφείο προέδρου και Γενικής  Γραμματέα
Θέμα συνέδριο 20 έως 23 του Σεπτέμβρη -Slovenia

Καταρχήν σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση να παραστούμε σε αυτό το ιστορικό συνέδριο με την παρουσία πολιτικών και επιστημονικών συνεργατών.
Η προσπάθειά μας  να συμμετέχουμε συζητήθηκε στη συνεδρίαση 6/9/ και πάρθηκαν και παρακάτω αποφάσεις.

Πρώτον η πρόσκλησή μας ήρθε κάπως αργά και ετοιμασία για ένα τέτοιο ταξίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Δεύτερον υπήρξαν πολλές ανταλλαγές απόψεων σχετικά το πώς μπορεί ο πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδος να συμμετέχεις σε τέτοιο συνέδριο αν δεν υπάρχει η  ανάλογη μετάφραση στα ελληνικά.

Και τρίτον στη Θεσσαλονίκη διεξάγεται η διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου συμμετέχουν σε διάφορα περίπτερα και ήταν αδύνατον να ετοιμαστούν για αυτή την συμμετοχή τους στο συνέδριο στην Σλοβακία.
Θέλουμε να στείλουμε τους χαιρετισμούς μας σε όλους τους συνέδρους και να ζητήσουμε στις  απόφασης των συμπερασμάτων αν είναι δυνατών   να γίνει μία επίκληση για θέματα που αφορούν τις Ελληνικές λουτροπόλεις που χρειάζονται ποιο σωστή  οργάνωση αλλά και χρήματα για να μπορέσουμε να έχουμε την ανάλογη ανάπτυξη όπως αυτές των ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων

Εξάλλου στόχοι του συλλόγου μας εδώ και 18 χρόνια είναι η ανάπτυξη και η προβολή του θεραπευτικού τουρισμού στην Ελλάδα που αφορά την υγεία την καταπολέμηση της ανεργίας και κυρίως την θέρμανση χώρων , θερμοκήπια με  ζεστά νερά κλπ
Αυτοί είναι οι στόχοι του συλλόγου μας και αυτό το σύνθημα θα θέλαμε να περάσουμε σε αυτό το ιστορικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 20 έως 23 Σεπτέμβρη στη Σλοβακία και στην θαυμάσια Λουτρόπολη που θα πραγματωθεί   αυτό το συνέδριο.

Να είστε καλά και θα περιμένουμε Τα συμπεράσματα του συνεδρίου τα οποία τα βλέπουμε πάντα στο facebook του ευρωπαϊκού συνδέσμου αλλά και στο site.
Καλά αποτελέσματα πρόεδρε τα χαιρετίσματα στο διοικητικό συμβούλιο και στους παρευρισκομένους σε αυτό το συνέδριο.

Θέλω απλά να σας ενημερώσω ότι σαν πρόεδρος του συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης ήμουν ο Αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού συνδέσμου στην αρχή της ίδρυσης του στις Βρυξέλλες και αυτό πάντα με προβληματίζει για τη λειτουργία αυτού του μεγάλου οργανισμού.
Πρόεδρος υπήρξε ο κύριος KISNER Γερμανός καθηγητής και νομικός σύμβουλος ο κύριος PETER που   μαζί τους πορευτήκαμε για αρκετά χρόνια.

Αυτά και χίλια ευχαριστώ

 

Γι α το Δ.Σ .του συλλόγου

 

Ο πρόεδρος

 

Ανέστης Αναστασιάδης

 

πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης και πρώην αντιπρόεδρος ευρωπαϊκού συνδέσμου ιαματικών πηγών με έδρα τις Βρυξέλλες

 

YG .

Office tel:

Email: office@europeanspas.eu