ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΤΩΝΗ ΓΟΥΛΑ

0

Δελτίο Τύπου 21-10-2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας εκφράζει την βαθιά του θλίψη και οδύνη για τον απροσδόκητη απώλεια του μέλους του συλλόγου και γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης Αντώνη Γούλα. Ο μακαριστός είχε αναπτύξει αξιόλογη επιχειρηματική δράση μέσω της εταιρείας Αφοί Κουμπασιάρη Α.Ε. αλλά και πολλές αξιόλογες κοινωνικές παρεμβάσεις.

Από τη νεαρή του ηλικία υπήρξε πνεύμα ελεύθερο και αγωνιστικό και για την δράση του συνελήφθη και φυλακίστηκε από την χούντα της περιόδου 1967-1973  ως πολιτικός κρατούμενος στις φυλακές της Αίγινας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε να παραστεί αντιπροσωπεία του στην πολιτική κηδεία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 12 δίπλα στα  Κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη, καθώς και να εκφράσει την συμπαράστασή του στους οικείους του.

Ευχαριστούμε για την προβολή, τη μετάδοση και την δημοσίευση.

Για το Γραφείο Τύπου

Αχιλλέας Μεταλούλης

Τηλ. επικ. 6944440224

axmetaloulis@HYPERLINK “mailto:axmetalo@otenet.gr”gmail.coHYPERLINK “mailto:axmetalo@otenet.gr”HYPERLINK mailto:axmetalo@otenet.grm