ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΟΜΗΣ : ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ

0

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΟΜΗΣ 

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΝΖΗ ΓΕΩΡΓΙΟ 

ΘΕΜΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ

Κύριε Δήμαρχε  καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα .

Θέλουμε αν γνωρίζετε κάτι να μας πληροφορήσετε  αν υπάρχει περίπτωση λειτουργίας των λουτρών Πλατυστόμου μετά την απαράδεκτη από πλευράς ιδιώτη να κλείσει την λουτρόπολη.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι πρόθεση του συλλόγου είναι με κάθε τρόπο αυτή η ιστορική λουτρόπολη  με τα κατάλληλα ξενοδοχεία να λειτουργήσει . 

Επίσης αν και η Θεσσαλονίκη είναι μακριά μιας και η έδρα του συλλόγου μας είναι η Θεσσαλονίκη θα πρέπει να επισκεφτούμε  την λουτρόπολη και να δούμε από κοντά την σημερινή κατάσταση των εγκαταστάσεων και αν μπορεί να ξαναλειτουργήσει . 

Ένα άλλο θέμα είναι για τον Δήμο σας που  είστε μέλος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών πηγών Ελλάδας  δίχως όμως να έχετε σε λειτουργία κάποια λουτρόπολη αν θα πρέπει το δημοτικό συμβούλιο να δει  το όλο θέμα αν θα πρέπει να συμμετέχει σε αυτόν τον οργανισμό η θα πρέπει να αποχώρηση . Με αυτές τις σκέψεις ξανά σας ευχόμαστε η νέα δημαρχιακή περίοδο να είναι αναπτυξιακή για το καλό της περιοχής  που είναι μια θαυμάσια περιοχή της πατρίδας μας , θα περιμένουμε απάντηση. 

      Με εκτίμηση 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου                ο Γενικός Γραμματέας 

Ο πρόεδρος 

Ανέστης Αναστασιάδης                 Μάκης Κιφοκέρης 

                                Θεσσαλονίκη  4.9.2019