ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

0
Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Σαμοθράκη: Έναρξη λειτουργίας Μονάδας Ιαματικής Θεραπείας

Από Τρίτη 3/8

Ο Δήμος Σαμοθράκης ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Ιαματικής Θεραπείας για υδροθεραπεία από την Tρίτη 3 Αυγούστου και μέχρι 12 Οκτωβρίου.

Η Μονάδα Ιαματικής Θεραπείας θα λειτουργεί καθημερινά σε δύο βάρδιες από 07.00 π.μ. – 11.00 π.μ. και 18.00 μ.μ. – 22.00 μ.μ. Το αντίτιμο παρεχόμενων υπηρεσιών της Μονάδας Ιαματικής Θεραπείας για το έτος 2021 είναι για Λούσεις στις μπανιέρες 7 ευρώ και για Λούσεις στις δεξαμενές 5 ευρώ.

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού, για την λουτρική περίοδο 2021, οι λούσεις θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού.

Η μονάδα θα λειτουργήσει με ελαττωμένο αριθμό προσερχομένων στο 50% της προβλεπόμενης δυναμικότητάς της καθ ΄όλη την διάρκεια λειτουργίας παρουσία ιατρικού προσωπικού. Κατά την προσέλευση των λουόμενων, πραγματοποιείται θερμομέτρηση και συμπληρώνεται ερωτηματολόγιο υγείας.

Συνιστάται στους λουόμενους, η πραγματοποίηση μοριακού τεστ (τις τελευταίες 72 ώρες). Επίσης, οι λουόμενοι πρέπει να αποφεύγουν τη βύθιση της κεφαλής μέσα στο νερό και οι ευπαθείς ομάδες να χρησιμοποιούν τις ατομικές μπανιέρες. Υποχρεωτικώς απαιτείται σχολαστικό ντους πριν από την είσοδο στην δεξαμενή και η χρήση της μάσκας σε όλα τα άτομα που βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους του υδροθεραπευτηρίου.